Следвайте ни

Шарл Мишел не изключва въвеждането на ваксинационни паспорти

viber icon

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел не изключва възможността в Европейския съюз да се въведат паспорти за ваксинация срещу COVID-19, позволяващи свободното пътуване, което ще е достъпно само за ваксинираните, предаде БГНЕС.

Той добави, че темата е чувствителна и трябва да бъде обсъдена, което ще бъде направено от лидерите на страните от ЕС през следващата седмица.

В интервю пред обществена телевизия в Нидерландия Мишел коментира, че подобна дискусия може да има два аспекта. Първият е дали държавите от съюза се съгласяват по принцип да въведат сертификат за ваксинация. Вторият - ако е така, кога може да се направи това.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ако Ако Ако Голям куп от Ако Ама ваше

Ако Ако Ако Голям куп от Ако Ама ваше

18.01.2021 | 19:43

Ама ние ви изпреварихме Вече приготвихме жълтите звездички и чакаме хептем да са осе.........рете и тогава ще стане много мазало Тъй ще се пързаляте че ум ще ви зайде Ако не са сещате върху какво ще се пързаляте ще ви помогна щото съм добър човек Върху онова ваше Ако Ако се съберете Ако решите Ако ги въведете Ако Ако Ако Много Акате И после цял свят ще ви бърше Акото Нема да стане Света Яко ще ви забърше ..

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай