Следвайте ни

Сестрата на Бритни Спиърс излъга, домът ѝ е платен от певицата

viber icon

Сестрата на Бритни Спиърс живее в имот за 1 милион долара във Флорида, платен от певицата. В същото време Джейми Лин Спиърс заявява, че никога не е взимала и стотинка от сестра си, пише vesti.bg.

По-рано този месец 30-годишната актриса каза, че не се е възползвала от настойничеството над сестра ѝ Бритни, което баща им упражнява.

Въпреки това The Sun съобщи, че кооперацията във Флорида, в която живее Джейми Лин Спиърс, е закупена чрез финансов фонд, който Бритни Спиърс притежава от 2000 година и се управлява отчасти от баща им Джейми, който пое контрола над финансите на певицата като нейн попечител. 

Според официални документи имотът се води на името на Бритни Спиърс, като той е сред имуществото, върху което баща ѝ Джейми има контрол.

През 2008 г. съдът постанови бащата на Спиърс да стане неин настойник, което му даде контрол върху имуществото, кариерата и други аспекти от личния ѝ живот. Контролът над Спиърс е разделен на две части – едната част е за нейните имоти и финансови дела, а другата е за нея като човек.

Съгласно това правно споразумение Спиърс не контролира финансите си от 2008 г. Тогава тя започна да се държи нестабилно на фона на развода си с Кевин Федърлайн и битката за попечителство над двете им деца. Звездата влезе в новините със серия от публични инциденти, включително бръснене на главата си, както и два пъти беше приета в болница.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?