Следвайте ни

Сензация: Мелания Тръмп брои минутите до развода

viber icon

Мелания брои минутите до развода си си с Доналд Тръмп! Това разкриха близки до словенската красавица, цитирани от "Дейли Мейл".

"Мелания избухна в сълзи през 2016 година, когато Доналд спечели изборите. Тя просто не вярваше, че той може да победи", разкри бивша помощничка в семейството.

"5 месеца не се премести в Белия дом с оправданието, че ще се грижи в Ню Йорк за сина им Барън. После спяха в две отделни спални. Сега обаче е свободна да направи това, което винаги е искала", твърди източникът.

Мелания в момента урежда с Доналд наследството, като иска равен дял за сина им. Тръмп има общо пет деца от трите си брака.

50-годишната словенка винаги е твърдяла, че се разбира със съпруга и двамата нямат караници. Според техни познати обаче причината е друга.

Вече бившият президент на САЩ има подписано споразумение с бившите съпруги, че няма да издават книги за общия им живот, нито ще го критикуват в публичното пространство. Естествено, на съответната цена. 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Коментари (8)

daas

daas

09.11.2020 | 07:14

Последният ми месец за заплата стана за 11000 долара ... Всичко, което направих, стана онлайн работа от уют вкъщи за 3-4 часа / ден, която бях дадена от тази организация, която открих по интернет и че ми платиха за нея 95 долара на всеки час ... опитайте сами===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
2 1
daas boot

daas boot

09.11.2020 | 10:38

Хапчета, вземай ги редовно, че си зле.

Отговори
1 0
Олелеееее

Олелеееее

08.11.2020 | 22:27

Защо са написани толкова шантави коментари за нещо, което е съвсем естествено и се очакваше ! Просто вече не е президент и не е нужно да се правят на семейство повече !

Отговори
4 3
Сензация

Сензация

08.11.2020 | 22:01

Нещо не ви се руча буламач по ваша рецепта То чуството е взаимно

Отговори
3 1
Ужас и много страшно Не е ковид

Ужас и много страшно Не е ковид

08.11.2020 | 19:38

Снощи ми се обади Мелани Каза ми скъпи броя секундите Стана страшно Ужас Започна се Ковид Помислих си аз Ужас рече тя Дончо бил.би бил загубил.от Байдончо ама ша са видят в съда Ужас нищо не можах да разбера Стана страшно Тя с кого ша са вижда в съда Изтръпнах Ужас Значи ми изневерява в съда и със съда Ужас Стана страшно не е ковид а само съмнения за изневяра Но ужас По добре да беше ковид И стана страшно Оууу Ужас връзката се разпадна Останаха съмненията Оуууу Ужас съмненията в изборните резултати За свой ужас разбрах че нищо между мен и Мелани не е било чисто както и при изборите Зарязах я виртуално И оооооо ужас вече съм свободен Но стана страшно ко да правя сега като съм си у дома под 9 месечна карантина Стана тъмно и страшно Много страшно и ужас

Отговори
2 4
Аз Варна

Аз Варна

08.11.2020 | 17:14

Пърявата дама-Мелания ще бъде само история.

Отговори
7 9
Резултат

Резултат

08.11.2020 | 16:37

Тоя направи кобрата известна,тя млад у й си търси

Отговори
5 8
Гол факт

Гол факт

08.11.2020 | 12:07

Купува имот във Фарго твърдят познати, разпродадоха всичко в Калифорния и на бегом на север, бялата зема далече от черния расизъм. Канада затвори границата да се не пренапълни

Отговори
13 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай