Следвайте ни

Сензация! Египетските фараони с извънземен произход

viber icon

Ново генетично изследване предполага, че египетските фараони са били умишлено генетично манипулирани от технологично напреднала извънземна цивилизация. Това съобщава сайтът humansarefree.com.

Резултатите от изследването може да са най-доброто доказателство, че строителите на пирамидите са били тясно свързани със същества, възникнали в други части на Вселената.

Седем години са били нужни на асистентът в Швейцарския университет Стюарт Флейшман и неговият екип, за да направят проучване и да картографират геномите на 9 древни египетски фараони. Ако техните заключения се окажат верни, те могат да променят световната история.

Флейшман и неговият екип подлагат скъпоценни проби от древна ДНК чрез процес, наречен полимерна верижна реакция (PCR). В областта на молекулярната биология тази техника често се използва за възпроизвеждане и амплифициране на единично копие на парче ДНК, като дава на изследователите ясна картина на нечий генетичен пръстов отпечатък.

Осем от деветте проби дадоха интересни, но типични резултати. Деветата проба принадлежи на Ехнатон, тайнственият фараон от 14 век пр. н. е. и бащата на Тутанкамон.

За извличане на ДНК е  са изследвали най-напред малко парче изсушена мозъчна тъкан, а за сигурност на резултатите тестът бил повторен с  костна такава.

Очевидно повишената активност в генома на Ехнатон предполага, че той е имал по-висока черепна вместимост поради необходимостта да побере по-голяма кора. Но каква мутация би накарала човешкия мозък да расте? Въпреки годините на пробиви в генетиката, все още не сме открили такъв метод. Могат ли тези 3300-годишни доказателства да сочат към древна генетична манипулация? Това дело на напреднали извънземни същества ли е? Дали митологията на Древен Египет не е нещо повече от колекция от алегорични приказки?

Флейшман обяснява: „Теломеразата [генетичен ензим] се консумира само от два процеса: екстремно стареене и екстремна мутация. Генетични и археологически данни показват, че Аменхотеп IV/Ехнатон е живял до около 45 години. Това не е достатъчно, за да се абсорбира цялата хромозомна теломераза, оставяйки след себе си едно неудобно, но възможно обяснение."

"Тази хипотеза се подкрепя и от факта, че анализът с електронен микроскоп разкрива признаци на нуклеотиден белег, който е предателски признак за зарастване на ДНК спиралата след излагане на силни мутагени."

Означава ли това, че Ехнатон, един от най-загадъчните фараони на Древен Египет, е бил генетично модифициран по време на живота си? Във всеки случай това твърдение потвърждава теорията, че древни извънземни някога са посещавали цивилизация, живяла по бреговете на Нил.

„Това е, меко казано, вълнуващо откритие“, каза Флайшман пред пресата. „С екипа ми представихме документи за партньорска проверка и направихме и пренаписахме тестовете достатъчно пъти, за да сме сигурни, че са точни.

"Не знам всички последици от нашите открития, но определено вярвам, че те трябва поне да насочат научната общност в посока, която би била незабавно отхвърлена само преди няколко десетилетия."

Ако това изследване е вярно, то то може да предизвика безпрецедентна промяна на парадигмата. Ако извънземните са участвали активно в живота на най-могъщите индивиди преди хиляди години, означава ли това, че те ще се върнат? Може би никога не са напускали.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?