Следвайте ни

Сензация! Астролог видя Горбачов в новия руски премиер

viber icon

Астрологът Александър Зараев състави "звезден" портрет на новия премиер на Русия Михаил Мишустин. Той е роден на 3 март 1966 година, зодия Риби, но той не е типичен представител на своя знак, твърди експертът. 

"Мишустин е роден в годината на Огнения кон, и по отношение на Слънцето в неговия знак се вижда опозицията на Плутон и Уран в Дева, тоест той е "Риба-технократ"", разсъждава астрологът. 

"В този смисъл той се отличава от творческите Риби: за него изкуство е сферата на икономиката - в този контекст той е творец", добавя експертът. 

По думите му, под влиянието на планетите в хороскопа на Мишустин се виждат едновременно няколко стихии. Тоест той е именно онази рядка Риба, която може да изскача от обичайната си среда, за да оцени ситуацията отгоре - под необичаен ъгъл. 

Оттам са му и креативността, и творческия подход към работата. 

"Той и в своята си стихия добре сканира обществения живот, но на при бръснещ полет той може да види някакви особености, които могат да бъдат поправени, подобрени, трансформирани", отбелязва Зараев. 

Сред политиците Риби е роденият на 2 март Михаил Горбачов. Хората, родени през 1931 година, се отнасят към годината на Козата, а стихия или елемент на това животно е металът. На този фон Огненият кон на Мишустин изглежда по-печеливш за държавната служба. 

"Горбачов е съвсем друга Риба, за която е важно да се нагизди или да вълната на популярността да се почувства по-уверено и така да се себеутвърди. А тук (Мишустин) самоутвърждаването става на принципа на създаването. Той може от морското дъно пясък да вземе и остров да направи", прави извод астрологът.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?