Следвайте ни

Семейство Симпсън пак предвиди бъдещето

viber icon

Фенове смятат, че 21-годишен епизод на "Семейство Симпсън" предвижда тоалета на вицепрезидента на САЩ Камала Харис в деня на встъпването й в длъжност. Също така, във филма от 2007-а анимацията прогнозира, че Том Ханкс ще се обърне към обществото с официално изявление. 

 
„Американското правителство е изгубило доверието на хората, така че ще вземе назаем от моето“, казва Ханкс в епизода, което наподобява на встъпителната програма на Байдън, където актьорът беше водещ, смятат потребители на Twitter.
 
Това не е първият път, в който американската анимация за възрастни успява да предвиди бъдещето. Комедията се излъчва в продължение на 31 години и изумява феновете си с многобройните моменти, които, според тях, предвиждат събития от реалния живот. 
 
В епизод от 2000 година Лиса наследява президентския пост от Доналд Тръмп, който съсипва икономиката. Епизодът набира голяма популярност, след като през 2016-а Тръмп наистина става президент на САЩ.
 
Според фенове, наричаният още „анимационният Нострадамус“ сериал предвиди и нападението в Капитолия по-рано този месец. В епизод от 1996-а година на стълбите на Капитолия се провежда реформа на конституцията, с която прави законно полицията да бие „онези либерални изроди“. След това се вижда как героите тичат нагоре по стълбите на Сената, стрелят с оръжия и държат бомби. 
 
През 1993 г. е излъчен епизод, в който служител в японска фабрика по невнимание разпространява заразния „Осака вирус“, който стига и до Спринфгфийлд. Феновете оприличават случилото се в епизода с Covid пандемията.

Златна Недева

Златна Недева

Журналист

Златна Недева е завършила мултимедийна журналистика в Бормутския университет в Англия. Работила е като радиожурналист в няколко английски медии. Присъединява се към екипа на „Марица“ през 2021 година.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай