71

Семейни войни: Палестина раздели Анджелина Джоли и баща й

Актьорът Джон Войт изрази разочарованието си от дъщеря си Анджелина Джоли, която направи остри коментари срещу Израел и го обвини в умишлено бомбардиране на цивилни цели в Газа, наричайки това „масов гроб“.

Войт защитава Израел, като твърди, че израелската армия трябва да защитава земята и народа си, защото Израел  бил нападнат от терористи.

Джон Войт сподели видео в официалния си акаунт в Инстаграм, включващо американско знаме като фон, заедно с надпис, озаглавен „Истина и лъжи“. Във видеото той заяви: „Много съм разочарован, че дъщеря ми, както много други, няма разбиране за Божията чест, Божиите истини.

Става въпрос за унищожаване на историята на Божията земя, Светата земя, земята на евреите. Това е справедливост за Божиите деца на светата земя“, продължи той. „Израелската армия трябва да защити своята земя и народ. Това е война."

Това идва след като Анджелина Джоли заяви, че Газа бързо се превръща в масов гроб заради въздушните удари на Израел. Тя се възмути от факта, че „светът наблюдава“ как „милиони палестински цивилни – деца, жени и семейства – биват колективно наказвани“.

Изминаха няколко дни, откакто Джон Войт публикува видеото си, а няма отговор от Анджелина Джоли.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
tuytu

tuytu

07.11.2023 | 20:55

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват~~~---> http://gg.gg/ketobg

Отговори
1 1
Иван

Иван

07.11.2023 | 19:03

Тая ненормалница съсипа Брад Пит! То личи, че е изкукала!

Отговори
3 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?