Следвайте ни

Семейство откри по невероятен начин изгубеното си дете СНИМКИ

viber icon

Една млада майка щастливо прегръща дългоочакваното си бебе. Но в този миг, който трябва да бъде щастлив, тя осъзнава, че това не е нейният син. И така започват да тъкат драматични плетеници от събития. 

Така започва драматичната история на Мърси Казанал и Рич Кушворт, които се срещат първо в мисионерско училище в Далас и се влюбват един в друг, след което се оженват. 

Те са готови да създадат семейство и да имат дете, а когато дойде времето, Казанал се връща в Ел Салвадор, за да роди в родината си. Радостното събитие обаче се превръща в истинска трагедия за известно време.

Раждането минава добре и щастливата майка прегръща за първи път сина си, а след това сестрата взима детето, което родителите решават да нарекат Моисей. Но когато бебето е докарано обратно за хранене, Казанал го прегръща и посърва, усещайки, че това бебе не е нейният син. 

За първи път тя вижда сина си няколко часа преди това – веднага след раждането, а тогава той е блед и с розова кожа, защото не започва да диша веднага. „Лекарите се смееха на думите ѝ и казаха, че няма да търсят друго момче“, казва огорченият баща, който заедно с родилката не могат да направят нищо по въпроса.

С тежко сърце двамата се връщат в Далас с чуждото дете, където веднага правят ДНК тестване и изчакват резултатите.

В продължение на четири месеца те се грижат за момчето, но става все по-ясно, че то е с по-тъмна кожа и не е техният наследник. Въпреки това те никога не се отнасят зле с него.

Съпрузите постоянно изучават външния му вид, за да открият поне някои общи черти, опитвайки се да се убедят, че тяхната подозрителност е ненужна. Но цялата душа на Казанъл отхвърля бедното момче. Резултатите от ДНК решават въпроса и когато пристигнат, те потвърждават това, което родителите вече знаят. Има 0% шанс това дете да е тяхно.

Двойката се връща в Ел Салвадор и връщат детето, което доскоро е гледала като свое, като раздялата е наистина опустошителна. 

Съпрузите публикуват тази новина, вярвайки, че трафиканти са отвлекли детето им, заради което се обръщат към полицията. Идеята, че детето им живее някъде без тях и при чужди хора, просто ги убива.

Болницата обаче продължава да отрича възможността за грешка, че децата са сменени при раждането си. Но накрая местните власти се намесват и започва разследване, вследствие на което един от лекарите, израждал жената, е арестуван, но по-късно обвиненията срещу него отпадат.

Родителите по всякакъв начин се опитват да привлекат общественото внимание: говорят по телевизията, молят предполагаемите извършители да намерят детето им и какво ли още не.

Междувременно в хода на разследването е извършен ДНК анализ на децата, родени в същата болница в деня, в който и Моисей се появява на бял свят. Анализът показва, че едно от момчетата е родното дете на младата двойка.

Но това не е краят на историята. Необходими са месеци на юридически битки за документи, преди Казанал и Кушворт да успеят да получат свидетелство за раждането за Мойсей. Момченцето се прибира у дома с истинските си родители почти девет месеца след раждането си.

„Колко жалко, че мама и татко не видяха как бебето им расте и се развива, а прекараха времето си в борба за правото да бъдат родители“, споделя двойката през сълзи.

Но сега те са изключително щастливи, прегръщайки бебето си, приемайки поздрави от своите приятели, съседи и колеги.

Източник: jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Файл

20.07.2019 | 20:38

Интересна история.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?