1553

Селена Гомес призна страшна тайна, тъжно е

Селена Гомес разкри, че може би няма да е в състояние да износи собствените си деца. В ново интервю певицата сподели как лекарствата, които пие за овладяването на своето биполярно разстройство, могат да ѝ попречат да стане майка по естествен начин.

Преди излизането на документалния филм за нея, Селена е по-искрена от всякога. Гомес направи голямо разкритие в интервюто си за списание Rolling Stone, като сподели, че може би няма да е добра идея да забременява. „Биполярното разстройство е много голямо настояще в живота ми. Но някой ден ще имам деца, по какъвто и начин да ми е писано.“

Селена за първи път разкри за диагнозата си биполярно разстройство през април 2020 г., докато се появяваше в Instagram на живо с Майли Сайръс. Нейният предстоящ документален филм за Apple+ – Selena Gomez: My Mind & Me, ще се задълбочи в това как тя се справя с тази диагноза, както и какъв е бил животът за нея по времето, когато е била диагностицирана през 2019 г.

Селена започва да „чува гласове“ през 2018 г., което води до епизод на „психоза“, поради което тя се озовава в център за лечение, където в крайна сметка получава диагнозата си. По време на лечението Селена казва, че е страдала от параноя и е била неспособна да се довери на никого, вярвайки че всички искат да ѝ навредят.

Селена признава, че дори е обмисляла самоубийство, въпреки че никога не е опитвала да отнеме живота си. „Мислех, че светът би бил по-добър, ако ме няма“, казва Селена.

Премиерата на документалния филм за Селена е на 4 ноември. На 3 ноември тя издаде заглавната песен към филма My Mind & Me, която описва подробно проблемите ѝ с психичното ѝ здраве.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ИЗ РОДИ ТЕ

ИЗ РОДИ ТЕ

06.11.2022 | 04:17

СЕ ЛИКВИДИРАТ, А НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ!

Отговори
0 0
НЯМА

НЯМА

06.11.2022 | 04:14

ДА ИМА ДЕЦА :)

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?