Следвайте ни

Сексскандалът се разгаря! Борис Джонсън четял Шекспир при изневяра

viber icon

Американската бизнесдама Дженифър Аркъри разкри, че е правила секс с британския премиер Борис Джонсън в семейния му дом, докато бившата му съпруга Марина Уилър отсъствала, пише "Мирър", цитеран от dnes.bg.

Тя разказва как двамата са чели Шекспир, преди да правят секс на дивана и показа селфи от тогавашната къща на Джонсън, където е живял с Уилър.

Дженифър Аркъри твърди, че случката се е разиграла в хола на къщата през 2016 г. - тогава Джонсън все още е кмет на Лондон.

"Обсъждахме последните глави на книгата му. Той каза: "Напълно съм блокирал с писането. Трябва да разбера какво се опитвам да кажа, но искам да го чуеш. Наистина имам нужда от теб, скъпа, наистина имам нужда от теб."

Преминахме към четенето на "Макбет", което беше един вид рутинна игра, която имахме. Казах, "Нека да преминем към добрите неща". Той отговори: "Обичам това в теб, просто искаш да стигнеш до добрата част", твърди бизнесдамата.

След като правихме любов се почувствах зле заради това, че бях в семейния му дом и го виждах такъв, но ми харесваше да се чувствам желана, казва още Аркъри.

Марина, за която Джонсън казал, че е на работа по това време, се прибрала у дома само минути, след като любовницата му си тръгнала.

Ако бях останала още 10 минути, щях да съм в къщата, когато Марина се върне, допълва Аркъри.

Съобщения между двойката показват, че Джонсън е изпратил на Аркъри адреса на къщата, след което е изпратил, че ще "провери дали брегът е чист".

По думите на Аркъри Джонсън говорел малко за семейството си и тя никога не е задавала въпроси, но в началото на 2016 г. започнала да се чувства все по-неудобно от това, което тя описва като тяхната четиригодишна връзка, започнала през август 2012 г.

Борис Джонсън се жени за Марина Уилър през 1993 г. Двамата се развеждат през 2018 г.

В момента британският премиер е разследван заради твърденията за връзката му с Аркъри.

Лен Дювал, председателят на надзорния комитет, който провежда разследването, заяви, че то ще покаже дали Джонсън се е държал по начин, който се очаква от някого на тази позиция, тъй като  лондончани заслужават политиците им да бъдат държани отговорни.

Аркъри е получавала достъп до събития в три търговски мисии от най-високо ниво, въпреки че нейният бизнес не отговаря на критериите за пътуванията. Независимата служба за полицейско поведение обаче заяви, че няма доказателства Джонсън да е извършил престъпление за неправомерно поведение на държавна служба.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Да върви в Анадола при родата му чифутска

Да върви в Анадола при родата му чифутска

30.03.2021 | 22:40

Ами ко искаш от чифут 16 то поколение от Анадола Олигофрен Но чифут Нещо като гробаря на България оня еврейн Де Израели Само че тоз олигофрен сложи началото на разпада на Европа като обединено общество под знака на Християнските идеали Хелмут Кол.се върти в гроба като на шиш заради такива олигофрени чифутски който съсипаха идеята му за обединена Европа

Отговори
0 1
Док

Док

30.03.2021 | 21:45

Пълен олигофрен

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?