2374
Следвайте ни

Секс скандал взе главата на премиер, той: конспирация е

viber icon

Премиерът на признатата само от Анкара Севернокипърска турска република (СКТР) Ерсан Санер, чиято Партия на националното единство се оттегли от правителството миналата седмица, е подал днес оставка, която влиза в сила незабавно. Това става, след като в интернет изтече компрометиращо секс видео с негово участие, съобщи "Сайпръс мейл".

В началото видеото се разпространяваше само в съобщения между потребители на социалните мрежи, но от днес следобед вече е достъпно на много места. На него предполагаемо се вижда Санер, който участва в онлайн секс с жена, за която се твърди, че е на двайсет и няколко години и прави стриптийз пред камерата, допълва БТА.

Санер се е оттеглил и от лидерския пост на партията си.

В писмено изявление днес вече бившият премиер на кипърските турци говори за конспирация срещу него и заявява, че записът е резултат от редакция на видеото, направена с телефон, купен от гръцката страна в Кипър, като целият случай е замислен, за да го дискредитира. Санер каза, че е замесен и подземният свят.

Според публикации в турските кипърски медии е възможно записът да е разпространен от известния турски мафиотски бос Седат Пекер.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?