Следвайте ни

Секс скандал с Борис Джонсън! Любовницата му е съсипана

viber icon

Американската бизнесдама Дженифър Аркюри каза, че сърцето ѝ било разбито след приключването на приятелството ѝ с британския премиер Борис Джонсън, който, по думите й, я захвърлил като "някакъв гном", съобщават ДПА и Ройтерс.

През септември в."Сънди таймс" писа, че Дженифър Аркюри - бивша американска манекенка, насочила се към бизнеса, е получила благодарение на връзките си с Джонсън, докато е бил кмет на Лондон, общо 126 000 лири (141 000 евро) държавни средства и привилегировано включване в официални търговски делегации.

Джонсън заявява, че всичко е направено според правилата и няма какво да декларира. Правителствен одит миналия месец постанови, че решението да бъде дадена сумата от 100 000 британски лири на компания, управлявана от Аркюри, е било правомерно.

В интервю в документален филм на телевизия Ай Ти Ви, който ще бъде излъчен днес, Аркюри каза, че се е опитвала да се свърже с Джонсън многократно след появата на информациите във вестниците, но той не искал да говори с нея.

"Аз бях лоялна, вярна, подкрепяща и твое вярно доверено лице. Пазех тайните ти и бях твой приятел," казва тя в отговор на въпрос какво е посланието й към него според транскрипта на предаването.

Не разбирам защо ме отряза и пренебрегна сякаш съм някаква мимолетна любов за една нощ или момиче, което си забърсал в бар, тъй като аз не съм и го знаеш. Ужасно съсипана съм от начина, по който ме захвърли сякаш съм някакъв гном, казва Аркюри.

Тя неколкократно отказа да отговори на въпроси за това дали са има интимна връзка с Джонсън, който сега е в предизборна кампания преди парламентарните избори на 12 декември.

Местните лондонски власти са се обърнали към полицейски орган с молба да разследва евентуален конфликт на интереси на Джонсън. Този полицейски орган е замразил работата си по случая заради предстоящите избори, пише в."Гардиън", цитиран от ДПА. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?