46

Сделка за 10 млн. евро: Пловдивчанин купи луксозен имот на Джефри Епстийн

Българският бизнесмен Георги Тучев, който е собственик на "Бачково" и "Готмар", е купил през лятото имот в една от най-луксозните части на Париж, който е принадлежал на скандалния американски мултимилионер Джефри Епстийн, съобщи "Блумбърг", цитиран от dnevnik.bg. Сделката е за малко над 10 млн. евро и обхваща два съединени апартамента на бул. "Фош" с обща площ 685 кв.м, студио и малък апартамент на последния етаж на сградата, намираща се на по-малко от километър от Триумфалната арка.

Името на Епстийн привлече вниманието в САЩ и Европа с това, че е изградил и години наред е развивал мрежа за примамване и трафик на момичета, изнасилване на десетки от тях и предоставянето им за проституция на прочути и влиятелни негови познати. Сред тях бе и принц Андрю, брат на крал Чарлз Трети, който приключи подозренията срещу него с извънсъдебно споразумение за милиони долари и бе изваден от майка си Елизабет Втора от списъка с членове на семейството, изпълняващи ангажименти на Короната.

Епстийн бе осъден на кратък срок затвор за един от случаите с 14-годишно момиче, след което отново бе задържан в САЩ след пристигане от Париж при разкритията за мрежата му, но беше намерен обесен в килията си.

Част от средствата за парижкия апартамент ще отидат за специални фонд, с който управляващите имуществото на Епстийн обезщетяват неговите жертви.

Имотът на втория етаж е с 5-метрови тавани, декориран е от известния фотограф и дизайнер Алберто Пинто и има пищни приемни, сауна, фитнес и зала за масажи, добавени от Епстийн преди около 20 години.

От "Блумбърг" не са успели да се свържат с Георги Тучев и дъщеря му и ги представят с фирмата им "Готмар" в град Съединение и нейно интервю, в което тя казва, че през 2020 г. продажбите им са били за над 120 милиона евро.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Дядо Мраз!

Дядо Мраз!

02.12.2022 | 15:27

Ми Вие пийте водата от реката Чая заедно с фикалиите от Чепеларе и Бачково а този да си купува имоти за милиони в Париж!И сега ,къде е ДАНС,КПКОНПИ,ГД БОП,МВР ,НАП и спящата красавица-прокуратурата за да разберат ,как ги е спечелил тези пари,платил ли е данъци за тях!По банка или кеш са платени и ако няма съответствие да си свършат работата!

Отговори
13 0
Хохохо

Хохохо

02.12.2022 | 18:11

Клиентите са ни скъпи!

Отговори
4 0
Бай Ставри!

Бай Ставри!

02.12.2022 | 14:39

А нещо да напишете за кмета на Силистра и показанията на неговия жребец дето го яздил него и още 42 сегашни политици и депутати и не си платили! Ми то тука стана бетер Париж, джендерас до джендераса мила моя майнольо!

Отговори
9 0
eleniv

eleniv

02.12.2022 | 13:33

Имение за малко над 10 млн. евро в Париж, имения в БГ и т.н., а работниците му на минимални заплати? Спяща държава е нашата!

Отговори
23 0
ГЛУПАЦИТЕ СИ КУПУВАТ ГАДНА ВОДА

ГЛУПАЦИТЕ СИ КУПУВАТ ГАДНА ВОДА

02.12.2022 | 13:24

А тези, които им я продават си купуват замъци!

Отговори
20 0
Уауу!Ти да видиш….

Уауу!Ти да видиш….

02.12.2022 | 11:53

Кога в България ще бъде прието подоходно облагане и закон за спекулата,за да станем нормална държава?!

Отговори
22 2
Истината

Истината

02.12.2022 | 12:39

То и сега има. Въпросът е дали се спазват...

Отговори
18 2

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?