2374
Следвайте ни

Създадоха първият унисекс презерватив

viber icon

Гинеколог от Малайзия създаде първия в света унисекс презерватив, който може да се използва както от жени, така и от мъже, предаде Ройтерс.

Изделието е направено от медицински материал, използван за превръзки на рани.

Изобретателят Джон Тан Ин Чин, който работи за компания за доставка на медицински продукти, се надява продуктът да бъде използван от хората за по-добър контрол на сексуалното здраве, независимо от техния пол или сексуална ориентация, предава БТА.

"Това е обикновен презерватив със залепващо се покритие, което се прикрепя към вагината или пениса, а също така покрива съседната зона за допълнителна защита", обяснява гинекологът.

Кутия, съдържаща два броя от презервативите, ще струва 3,61 щатски долара. Продуктът е преминал през няколко клинични изпитания и тестове, като предстои да бъде пуснат в продажба през месец декември

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Антиваксър

Антиваксър

29.10.2021 | 00:58

Кой си ти бе ваксинирано зомби,че ще казваш кой ще живее и кой не.Овцо,праскай си ваксините и не се бъркай в работата на Всевишният.

Отговори
1 3
ваксър

ваксър

29.10.2021 | 16:26

Вярно е, че в България е зле четенето с разбиране в млада възраст. Аз не съм писал, казал кой ще умре и кой ще живее. Казал съм, че ще оцелее този, който играе по свирката на създателя на Ковид, а не на създателя на ваксината, макар че може да са едно и също лице.

Отговори
0 1
да не би да искат да ни чипират оная работа, така ли е антиваксари

да не би да искат да ни чипират оная работа, така ли е антиваксари

28.10.2021 | 21:23

Първо бе КОВИД, а после ваксината. Ако някой иска да те убие, ще го направи с първото, а с ваксината, ако си плащаш ще ти разреши да живееш. Логиката сочи, че ще оцелеят ваксинираните.

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?