Следвайте ни

САЩ ще се разпадне като СССР, вещае руски политик

viber icon

САЩ ще бъдат изправени пред сериозна икономическа катастрофа през следващите 20 години. Това заяви Андрей Свинцов, заместник-председател на комитета на Държавната дума по информационната политика, информационните технологии и комуникациите, съобщи „Говори Москва“.

Той отбеляза, че властите изтласкват страната от международната арена чрез „борбата със санкциите“, която ще попречи на САЩ да останат международен лидер в икономиката и политиката. Според него това ще доведе до факта, че доларът също ще престане да бъде международен гарант.

Според Свинцов американската демокрация е престанала да бъде еталон в сравнение с показателите отпреди 15-20 години, като даде за пример блокирането на акаунта на бившия президент Тръмп в социалните мрежи.

„Мисля, че през следващите 20 години те ще бъдат изправени пред доста сериозна икономическа катастрофа, която, напълно възможно, ще доведе до разпадане на държавата“, подчерта Свинцов, пише  dariknews.bg.

Той предположи, че разпадането на САЩ може да продължи по аналогия със събитията в Русия през 1991 година, когато започна разпадането на СССР.

Свинцов е известен в Русия с любопитни тези и предложения, като тази за приучаването на руските деца към употреба на качествен алкохол, за да може впоследствие те да разпознават безотказно ментето. Поредното му изказване бе посрещнато скептично сред сънародниците му  в в Туитър.

По-рано китайски политолог прогнозира разпадането на САЩ според сценария на Британската империя.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Оттеглили се компании от строежа на СП-2

Оттеглили се компании от строежа на СП-2

25.02.2021 | 06:46

AEGIS Managing Agency Ltd Arch Insurance Ltd Aspen Managing Agency Ltd AXA Group Baker Hughes Beazley Furlonge Ltd Bilfinger Canopius Managing Agents Ltd Chaucer Syndicates Ltd Chubb Underwriting Agencies Ltd DNV GL Hiscox Syndicates Ltd Markel Syndicate Management Ltd Честито на товарищ Шредер...

Отговори
2 1
ВЪТЮ

ВЪТЮ

25.02.2021 | 06:14

ВЕЧНИ ИМПЕРИИ НЯМА.ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА ПО НЕОСПОРИМ НАЧИН-РИМСКАТА,ВИЗАНТИЯ,ОСМАНСКАТА,СССР,ИМПЕРИЯТА НА ОНЯ С МУСТАЦИТЕ ОТ ГЕРМАНИЯ ОТПРЕДИ 70-80 ГОДИНИ,НА ЧЕНГИЗ ХАН ТЕРИТОРИАЛНИТЕ ВЛАДЕНИЯ,БРИТАНСКАТА,МАКАР ЧЕ СЕГА ПАК НАДИГАТ ГЛАВА. ТАКА ЧЕ...

Отговори
4 2
Да припомним

Да припомним

25.02.2021 | 06:44

СеСеСЕРЕ умре. СП-2 - също...Алелуя!

Отговори
2 3
Тиква

Тиква

25.02.2021 | 10:31

То и Британската импрерия умря, и френската и немската, и Австро-Унгария. Сега е време за тази, която е на север от Мексико.-

Отговори
3 2
Ха ха ха ха

Ха ха ха ха

25.02.2021 | 12:50

Има да чакаш! То от 40 години го каканижете това - ама ядец.

Отговори
2 1
Anatema

Anatema

25.02.2021 | 19:00

AMERIKA E SATVORENIE NA SATANATA I E LOSHATA NOVINA ZA CHOVESHKIYAT ROD !

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?