Следвайте ни

САЩ: Китай се готви за Трета световна война с биологични оръжия от години

viber icon

Китайски учени се подготвят за Трета световна война, водена с биологични и генетични оръжия, включително коронавирус, през последните шест години. Това показва документ, изготвен от американски следователи, за който съобщава „Дейли Мейл“, цитиран от БГНЕС.

Доказателствата, че Пекин е разглеждал като част от военния си потенциал коронавирусите ТОРС от 2015 г., породиха нови страхове относно каузата с Covid-19.

Документът сочи, че учени от Народната освободителна армия и здравни служители изследват манипулирането на болести, за да се произвеждат оръжия „по невиждан досега начин“.

Депутатът Том Тугендхат, председател на Комисията по външни работи, заяви: „Този документ поражда големи опасения относно амбициите на някои от тези, които съветват висшето партийно ръководство. Дори при най-строг контрол тези оръжия са опасни“.

Експертът по химически оръжия Хамиш де Бретън-Гордън каза: „Китай осуети всички опити за регулация и контрол на лабораториите му, където може да е имало такива експерименти“.

Разкритие в статията „Какво наистина се случи в Ухан“ беше публикувано вчера в „The Australian“.

Документът „Нови видове изкуствени вируси като генетични биооръжия“ твърди: „Откриването на способността за замразяване и изсушаване на микроорганизми е направило възможно съхраняването на биологични агенти и аерозолизирането им по време на атаки“. Налице са 18 учени, които са работили във „високорискови“ лаборатории, казват анализаторите.

Разузнавателните агенции подозират, че Covid-19 може да е резултат от неволно изтичане от лаборатория в Ухан. Но все още няма доказателства, че вирусът е пуснат умишлено.

Коментари (2)

Мастер шеф готви Китай също

Мастер шеф готви Китай също

08.05.2021 | 17:52

Точно така Браво на Китай Даже и шеф Мармаладманчев казва че трябва да готви

Отговори
0 0
Amerikanski strah

Amerikanski strah

08.05.2021 | 17:31

Ochetata ne sa reshi li ne sa na pravili na pihtiq I Amerika I Rusiq. Zad Ochetata sa Severna Koreq I Filipinite a tova e dostatachno da ometat vsichko

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?