1553

Съпруга на прочут спортист откри мухъл в силикона си

Мелиса Лима, бившата съпруга на известния бейзболист Хосе Лима, откри мухъл в гръдните си импланти 20 години след пластичната операция, съобщи The Sun.

Съпругата на професионален спортист се чувствала неуверена пред камерите и решила да си направи операция за уголемяване на гърдите през 2002 година. Но 8 години по-късно Лима развила странни симптоми: започнала да изпитва болки в ставите, цялото й тяло било покрито с петна и обриви, а лицето й силно се подуло.

Жената отишла в болница, но след дълги прегледи лекарите не могли да й поставят диагноза. „Като самотна майка не можех да стана от леглото, за да сготвя на децата си и вече се чудех дали ще им е по-добре без мен“, казва тя.

Един ден приятелка на Мелиса я посъветвала да се запознае с „болестта на гръдния имплант“, предполагайки, че нейните симптоми може да са свързани с чужди тела в тялото. През 2020 г., десет години след появата на странни симптоми, жената решила да премахне имплантите.

Хирурзите открили мухъл в един от имплантите, който проникнал в тялото на Лима и я тровил години наред. Жената твърди, че само няколко часа след отстраняването на чуждите тела се почувствала по-добре. „Най-накрая отново се чувствам себе си и сега живея най-добрия си живот“, казва тя.

Лима сподели историята си в социалната мрежа TikTok. Много потребители благодариха на жената, че им е помогна да научат за болестта. „Току-що изпратих това на майка ми, тя се бе издула като балон и се разболя едва година след поставянето на имплантите. Никой не можа да разбере причината за симптомите и сега видях това видео, благодаря ви “, гласи един от коментарите.

По-рано беше съобщено, че силиконов имплант в гърдите на жена е успял да промени траекторията на куршум и е спасил собственичката му от смърт. Компютърната томография разкрила леко нараняване на белия дроб, но са избегнати сериозни увреждания на гръдните органи, пише БГНЕС. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Западняк

Западняк

26.09.2022 | 06:30

Мухълът от мозъка и се преместил в гърдите и. Голям праз. Но за Марица това е важна новина. Дерзайте некадърници!

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?