49

Само на 42: Почина известен актьор

На 42 години почина актьорът Адан Канто, който е известен с ролите си в телевизионния сериал „Определен да оцелее” и във филмите “X-Men: Дни на отминалото бъдеще“ и в Bruised.

Екипът на мексиканския актьор съобщава, че той е страдал от рак на апендикса.

„Все още не мога да открия необходимите думи, но моят скъп приятел Адан току-що получи крилата си. Завинаги, завинаги остава в сърцето ми“, написа Хали Бери в профила си в Инстаграм, съобщава Би Ти Ви.

Съпругата на Канто Стефани Ан публикува снимка с него, към която добави пасаж от Библията.

„Не си събирайте съкровища на земята, дето ги яде молец и ръжда и дето крадци подкопават и крадат; но събирайте си съкровища на небето, дето ни молец, ни ражда ги яде, и дето крадци не подкопават и не крадат; защото, дето е съкровището ви, там ще бъде и сърцето ви”, написа тя и допълни „Завинаги мое съкровище, ще се видим скоро“.

"Адан имаше дълбочина на духа, която малко хора познаваха. Тези, които го имаха досег до него, бяха променени завинаги. Той ще липсва много на толкова много хора. Като актьор той искаше да се справя добре, да бъде велик, след това да се справя още по-добре. Беше наистина впечатляващо и той много ще липсва“, коментират от екипа му.

Канто играе в „Определен да оцелее“, докато се излъчва по ABC през 2016 и 17 г., преди да бъде купен от Netflix за трети и последен сезон.

„Красива приятел… Ти си човек от ниво, което Холивуд дори не заслужаваше. Доброта, топлота и щедрост на духа – пълна отдаденост на семейството ти и ВИНАГИ постъпваш правилно. Никой не е имал твоят морален компас, никой дори не успя да се доближи до него. Всеки, който те познаваше, беше късметлия. Това е всичко, което знам“, коментира актрисата Маги Кю.

В съвместно изявление Fox и Warner Bros Television описват Адан Конто като "прекрасен актьор и скъп приятел".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Известен за

Известен за

11.01.2024 | 09:34

Любителите на Марвел и безсмислени филми. За другите е никой .

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?