49

С 30% по-ниски цени! Гърците атакуват магазините в България, вижте какво купуват...

Хора от южната ни съседка се зареждат със стоки от България

Това съобщават днес медиите в Гърция. От партията "Сириза" обвиняват правителството, че не прилага мерки срещу високите цени, предаде БНР.

Говорителят на гръцката опозиционна партия нарочи кабинета, че не може да се справи с високите цени на стоките и принуждава гърците да пазаруват в България.

В репортажи от Северна Гърция гръцките медии публикуват мнението на местните жители, които всяка седмица пътуват в България предимно за хранителни стоки, които са на много по-ниски цени отколкото на гръцкия пазар. Брашно, захар, млечни продукти и дори хляб си купуват гърците от България и цените са поне с 30% по-ниски, казаха гърци пред телевизия Скай.

Дори гръцки стоки от популярни марки са много по-евтини на българския пазар, показаха телевизионните медии в репортажи от български магазини.

От Съюза на потребителите в Гърция казаха, че никакви мерки и помощи не могат да покрият разходите за скъпите хранителни продукти и единствения път е премахване на данъците върху стоките от първа необходимост.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
tytu

tytu

17.01.2024 | 13:18

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести.! Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички----- https://da.gd/bio

Отговори
0 2
Нагли ццигани

Нагли ццигани

17.01.2024 | 12:34

Евтиния за тях скъпотия за нас

Отговори
1 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?