1939
Следвайте ни

Руснак уби жена си с телевизор заради кредит

viber icon

Руснак от Подмосковието уби жена си с телевизор, съобщава kp.ru. Мъжът от Солнечногорск хвърлил апарата на главата й, а после в пристъп на дива ярост я доубил с нож.

Преди това жената споделила със съседка, че съпругът й Иван смята да прехвърли на нея цялото бреме от кредита, който изплащали. И дори я заплашил, че ще дойде в дома й и ще се разправи с нея.

Олеся не обърнала внимание на това, защото Иван често й посягал, но тя му прощавала всичко. 

Този път Иван дошъл и веднага вдигнал скандал. Съседите едвам разтървали съпрузите. Тогава той влетял в съседната стая и започнал да търси остър предмет.

В същото време съседите опитвали да го успокоят. Той заплашил със саморазправа съседката и тя уплашено се прибрала в жилището си.

В квартирата останал само баща й. Тя чувала как в апартамента на Иван и Олеся се чува трошене на предмети. После настанала тишина. 

Съседката влязла в апартамента и видял Олеся да лежи в кръв на земята. Баща й пък бил с разбита глава.

Старият мъж разказал, че малко преди да припадне видял как Иван удря с телевизор жена си, после й мята магнетофон, а накрая я доубива с нож. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?