49

Руски актьор: Спах с Филип Киркоров. Казвам го заради Путин

Актьорът разказа за двама хомосексуалисти в руския шоубизнес

 

Руският актьор Алексей Вячеславович Панин разкри нещо, което се знае отдавна – че роденият в България изпълнител Филип Киркоров е гей, предаде ТСН.

Актьорът разказа за двама хомосексуалисти в руския шоубизнес. Панин направи признания за сексуалната ориентация на тези знаменитости, защото подкрепят кървавата политика на Путин и пълномащабната война срещу Украйна. „Никога не бих казал това. Казвам го само след като чух тяхната политическа позиция", обясни Панин.

Според актьора всички в руския шоубизнес знаят, че актьорът Виктор Сухоруков, който изигра Виктор Багров във филмите "Брат" и "Брат 2", е гей. Трябва да се отбележи, че Сухоруков е включен в "черния списък" на Украйна поради подкрепата си за Путин и неговата кървава политика.

Също така скандалният актьор каза, че е спал с бившия съпруг на Алла Пугачова, певецът-путинист Филип Киркоров. "Спах с Киркоров. Вярно е. Той пристигна с бяла кола. Пращаше ми и клипове", каза Панин. Киркоров, както е известно, открито подкрепя военнопрестъпния режим на Путин.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Палалуза

Палалуза

07.08.2023 | 23:21

Филип си е 100 процентов мъж.Той не спи с мъже.Всеки знае как здраво клатеше Пугачова .Мира не и даваше ...та сутрин,та после на обед и за вечеря дваж....полудя горката.Спря да пише песни ..

Отговори
3 4
Филип Киркоров, звездата на съветската естрадна музика

Филип Киркоров, звездата на съветската естрадна музика

07.08.2023 | 21:10

В Ютуб показва новото си силиконово бразилско дупенце в специален клип. Прочутата звезда на естрадата е по чорапогащник и палаво се фръцка пред камерата.

Отговори
5 0
Зуза

Зуза

07.08.2023 | 16:54

Защо препечатвате един психично болен. Защо не го каже в Русия , а се е скрил някъде в Украйна и плещи ли плещи.

Отговори
10 13
Ха!

Ха!

07.08.2023 | 21:04

Ако го каже в Русия, ще му лепнат поне 7 години затвор. А по някое време ще му лепнат и още 19 за тероризъм. И накрая, като си направят газови камери, ще свърши там.

Отговори
9 0
шорошляка от Кършияка

шорошляка от Кършияка

07.08.2023 | 13:54

и аз так с двама рома от Столипиново се опънахме, за да победи световната демокрация и европейски ценности, вяхме и украински знамена, а после си ги боднахме отзад, за да преборим Путин!

Отговори
7 15
СВИРКО ров

СВИРКО ров

07.08.2023 | 12:16

не само е ска-пан г-ей, той е човешки бок-лук!

Отговори
16 11

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?