4020

Руска агенция води ВИП туристи в Анталия и Бодрум с луксозен джет

Руски туроператор стартира нестандартни полети с луксозен самолет до най-популярните турски курорти Анталия и Бодрум, като част от нова премиум концепция, обслужваща свръхбогати пътници.

Хюрийет

Компанията се стреми да стане лидер в Турция, като доведе 900 хиляди туристи тази година. Като освен ВИП туристи фирмата извършва ежедневно и други чартърни полети до турските курорти.

Хюрийет

 

FUN&SUN започна своите полети до Анталия и Бодрум с луксозен джет тип SSJ-100 на авиокомпанията Red Wings, изцяло конфигурирана в бизнес класа, от московското летище Внуково. Това е част от нова тъй наречена "Премиум концепция", обслужваща само пътници от горния сегмент.

Хюрийет

Първият полет от московското летище Внуково до Анталия на ВИП самолетът с капацитет от 50 пътници кацна в Анталия на 18 май, пълен на 100 процента. От тогава три пъти в седмицата авиокомпанията извършва полети със своите самолети от тип бизнес конфигурация SSJ-100 с капацитет 50 пътници. 

Хюрийет

Руснаците проявяват огромен интерес да летят до луксозни хотели в средиземноморска Анталия и перлата на Егейско море Бодрум с бизнес самолети това лято.

Хюрийет

Резервациите са изцяло изчерпани до края на август, се похвалиха организаторите. 

Пътниците се посрещат на ВИП гишетата за регистрация на бизнес самолети на гетище Внуково. След това те се обработват на ВИП терминалите в Анталия и Бодрум.

Хюрийет

В луксозния самолет на туристите се предлагат удобни места в бизнес класа, храна, безалкохолни и алкохолни напитки, таблети с мултимедийни опции, топли одеяла, подаръчни комплекти с чехли и маски за сън, козметични продукти и детски комплект.

Хюрийет

Туристите, които отсядат в първокласни хотели в Анталия и Бодрум за своите ваканции, могат да закупят и ВИП обиколки с бизнес джет от FUN&SUN, за разглеждане на туристически обекти в Турция.

Полетите до Анталия, които стартираха на 18 май, се изпълняват три дни в седмицата в сряда, събота и неделя до 13 октомври.

Полетът до Бодрум, който стартира с пакет от 10-дневна програма от 14 юни, ще се изпълнява до средата на септември. За Бодрум FUN&SUN Премиум ще предложи на своите гости 22 елитни хотела в курорта и региона.

Хюрийет

Туристически пакет за 7 нощувки "ултра ол инклузив" в 5-звезден хотел в Анталия започна от 307 хиляди рубли през май (около 6260 лв), като през юли и август цените скачат двойно.

Хюрийет

Първият туристически пакет от 11 нощувки, в елинтите хотели в Бодрум на 14 юни, се продава на цени, започващи от 633 хиляди рубли за двама души, всичко включено, което е приблизително 12 910 лв. Цените през пиковия сезон и в Бодрум скачат осезаемо за юли и август, но очевидно руснаците не се колебаят да пътуват, защото резервациите вече са изчерпани.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?