Следвайте ни

Русия забрани износа на маски заради коронавируса

viber icon

Правителството на Русия наложи временна забрана за износ на някои медицински изделия, включително предпазни маски. В забраната се посочва, че това няма да засегне хуманитарната помощ и стоки за еднократна употреба, които гражданите изнасят за лична употреба.

В допълнение към маските списъкът включва превръзки, памучна вата, марля, покривки за обувки, костюми за еднократна употреба и химически защитни гащеризони, респиратори и очила, някои дезинфектанти и антивирусни средства и други продукти.

Мярката е взета на фона на ситуацията с коронавирус и ще продължи до 1 юни.

Общият брой на заразените с Covid-19 по света е 93 088, а 3203 са умрели. По-голямата част от случаите са в Китай, Южна Корея, Италия и Иран. Официално са регистрирани три случая в Русия, няма жертви.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

polkmjn

04.03.2020 | 22:18

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. Казвам се Катика Каменич, оставям в Петрич в България, искам да използвам тази страхотна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: ([email protected] или [email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?