4020

Русия потвърди: Забранява за шест месеца износа на бензин от утре

Руското правителство потвърди днес, че ще наложи 6-месечна забрана за износ на бензин, влизаща в сила от утре, за да задържи цените стабилни, предаде Ройтерс.

"Взетите решения са насочени към поддържане на стабилна ситуация на пазара на горива през периода на повишено търсене, свързано с полевaтa работа през пролетта, отпускарския сезон и планираните ремонти на рафинериите", написа правителството в "Телеграм".

Русия е вторият най-голям износител на бензин в света.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
!!!!

!!!!

01.03.2024 | 09:52

в “Освободителни” мисии на Русия-Съветския съюз в и около България© Иван Лилов пише: “…За да намали съпротивата при завладеването, Русия го прикрива с освобождаване. В средствата на нейната дипломация влизат: масова корупция и подкупи на политически дейци, организиране на военни бунтове и държавни преврати, показни убийства … подкупва журналисти,финансира и контролира пресата, дестабилизира политическия живот и обществото, интриганства, насъсква един срещу друг политически дейци и групи от граждани, деморализира, разпространява лъжи, дискредитира и направо омаскарява пречещи политици. Внушава неувереност в собствените сили за преуспеване, че има лошо управление, внася корупция и хаос. Русия създава предатели, финансира терористи и широка мрежа от шпиони. … историческите факти показват завоевателните цели на Русия/ссср/рф и техното непрекъснато и упорито преследване, неизведнъж, а една по една …1771 г. руска армия нахлува във васалното на Турция Кримско ханство и е обявено, че Русия само иска да го освободи от турско владичество. Освен малкия брой русофили,никой в Крим не иска освобождаване. С подкупи и властови облаги русофилската партия подписва ТАЕН АКТ, продиктуван от Русия, че Кримското ханство е “под покровителството на ЕкатеринаII” и руската армия остава в Крим да го пази от Турция. Необходимата за анексията на Крим окупация е осигурена.Със страшна жестокост и методичност руската армия смазва Крим. Неколко десетки хиляди татари, включително жени и деца, са избити, стотици села опожарени, целата страна опустошена.Крим е отрезан от света и нито Европа, нито Турция, знае какво става там. След това ЕкатеринаII обявява присъединяването на Кримското ханство към Русия заедно с окупираните “освободени” Кубан и Таман. Светът цинично е уверяван, че “Любовта към добрия порядък и спокойствието доведоха руснаците в Крим”.Водена от такива чувства, Русия “освобождава” около 20 държави и народи. … От опита на: Екатерина II, на следващите самодръжци и от личен опит в България, Германия, Китай,Испания, Сталин прави твърд, безпогрешен извод: ВСЕКОГА окупационната армия да се нарича Освободителка и “освободените” да й прават паметници“

Отговори
4 0
Ааааааа За яйцата питаш

Ааааааа За яйцата питаш

29.02.2024 | 23:13

У чиииииифутският ти зад ник ги натиках заедно с ура

Отговори
3 6
Китайския Москвич лапал много бензин

Китайския Москвич лапал много бензин

01.03.2024 | 06:06

Та не оставало за износ

Отговори
4 0
Кокококок

Кокококок

29.02.2024 | 23:02

A с яйцата как стои въпросът?

Отговори
10 4

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?