1939

Русия отказа предложението на Украйна за мир по Великден

Русия е отхвърлила предложението на Украйна за мир по Великден, съобщи президентът Володимир Зеленски. Украинците са предложили примирие поне за двата празнични дни през уикенда. Зеленски за пореден път поиска и още оръжие от Запада, предава nova.bg.

Оценката на Украйна, НАТО и Съединените щати е, че войната е навлязла в решителната си фаза. Въпросът дали съюзниците на Украйна оказват достатъчна помощ предизвиква непрекъснати дебати. В четвъртък Съединените щати обявиха поредния пакет на стойност 800 милиона долара за Украйна. Военни експерти обаче казват, че американците са способни да предоставят много повече и по-мощни оръжия.

„Русия отказа предложението за примирие по Великден. Това добре показва какво е истинското отношение на техните лидери и тази държава към християнската вяра. Особено по време на едно от най-радостните и важни събития за християните. Ние обаче се надяваме на мир. Надяваме се, че животът ще победи смъртта", заяви Зеленски.

„Дроновете, които изпращаме сега, са нападателно оръжие. Те служат за атакуването на цели. В разговорите с украинците решихме, че тези системи ще послужат на нуждите им”, каза Джон Кърби - говорител на Пентагона.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
37 коментара
Само умопобъркани могат да ни втълпяват че Русия заплашвала Европа

Само умопобъркани могат да ни втълпяват че Русия заплашвала Европа

22.04.2022 | 15:38

Каква наглост, какъв неонацизъм, какъв продажен запад, какви милиарди долари за война в Европа, какъв срам за европейския съюз и само каква агресия от НАТО.

Отговори
7 3
УкроНюз

УкроНюз

22.04.2022 | 15:35

Правилно, войната си е война, Русия много пъти се опита по мирен начин да реши нещата. За укронацистите нямаше Векикден, те убиваха всеки ден.......

Отговори
8 4
Няма безплатен обяд краварите си постигат целите

Няма безплатен обяд краварите си постигат целите

22.04.2022 | 15:26

Да за война в Европа имат милиарди долари. И с техните заробващи санкции за европейците ще ни отбраняват от евтините горива и евтините стоки. Това не е демокрация Това е война срещу Европа.

Отговори
10 4
НАТО била отбранителна военна организация ха-ха-ха.

НАТО била отбранителна военна организация ха-ха-ха.

22.04.2022 | 15:09

Борис Джонсън командва Европа под диктовката на зад океанските ни "приятели". НАТО доведоха войната в Европа. НАТО защитава неонацизма. Нато е агресорът. Милиарди долари за войната в Европа.

Отговори
10 3
Само Путин ще спаси Украйна и Европа от неонацизма

Само Путин ще спаси Украйна и Европа от неонацизма

22.04.2022 | 14:58

Какви комунисти в Русия бе иди.оти. Русия е по капиталистическа от продажния запад. Продажния запад закопа Европа. Европа се самоубива и тя знае защо. Краварските санкции срещу европейците дълбоко бъркат в джоба ни. Лишиха ни от евтини горива и стоки. Натресоха ни вируси пандемия инфлация и дори война. Краварите си изпробват оръжието вече и в Европа. Краварски ботуши яко ни гази. И затова още дълго ще бъдем в гьола на Европейския съюз. Гадни и долни управляващи гъзолизци.

Отговори
9 4
НАТО е част от корпоративната измама

НАТО е част от корпоративната измама

22.04.2022 | 14:51

Сега в Полша се трупат тежко въоражаване от САЩ и Англия, готово да влезе в Украйна, въпрос на дни. За това всяко забавяне на войната ще е плюс за Украйна, не за друго.

Отговори
8 3
Ванчо

Ванчо

22.04.2022 | 14:23

Гадни седесаро-соросояди, дърти рестетути, сякаш са помогнали през живота си на някой българин, та за Украйна ми реват, още за комунисти ми дрънкат, мръсници!

Отговори
10 1
соросоядско джудже

соросоядско джудже

22.04.2022 | 14:11

Грънча пак ли се е развихрил, купете му хапчетата, че няма бе!

Отговори
4 2
Патко Батко

Патко Батко

22.04.2022 | 13:35

А чифутите са китка за мирисане Все във бяло Чистички Девствени Най вярващи Християни Ич не са Юда Ич не са ционисти и ходят със маслинови клонки сред арабите и проповядват Мир Братство и раздават безлихвени кредити на всеки който си поиска от тях горките Даже като имат два милиарда единия го дават на ближния Примерно на брат си Или на децата си Който им са ближни Толкова ближни че не може повече близост Ко и Ки възвишени християнски ценности са носители и разпространители чрез Еконт другарите чифути облечени във бели одежди и разнасящи даже и Димокрация Обаче тук правилото християнско малко мъничко се видеоизменя Искаш не искаш получаваш пакет със надпис Димокрация и плащаш за съответната доставка Няма не искам Няма недей Тва вече не било Димокрация а било просто бизнес Такъв бил наритива А после идва и наритването Ама за това друг път Щото е най светлия Християнски Празник който другарите чифути в бяло със такъв християнски ентусиазъм празнуват че на безверника Човек направо му става тъжно що им разваля празника Нали А самальота нека си лети Доде падне И пак Нали И Ковид ще въ гази

Отговори
5 3
Батко

Батко

22.04.2022 | 12:48

Нищо ново под слънцето, руснаците са комунисти, съответно бежбожници.

Отговори
4 12

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?