Следвайте ни

Русия извади свидетел на свалянето на боинга!

viber icon

Следствения комитет на Русия назова името на главния си свидетел на свалянето на малайзийския боинг в Украйна през юли 2014 г., предаде Нюзру. Това е украинецът Евгений Владимирович Агапов, който бил механик във военновъздушните сили на Киев.

Той подкрепя версията на Москва, че боингът е свален от украински военен самолет. Свидетелят твърдял, че малко преди катастрофата излетял украински СУ-25, който се върнал без ракети. Според Агапов пилотът му бил видимо притеснен. А след 2 дни бил награден от началството и повишен.

Марица.бг припомня, че Рисия пусна показанията на този свидетел по националната ОРТ още миналата година. Тогава лицето му бе скрито и гласът умишлено деформиран, за да не бъде разпознат. /Марица.бг

Коментари (2)

Митки

Митки

06.07.2015 | 08:57

На всички нормални хора беше ясно кой свали самолета,но гангстерите-сащ наредиха на мекеретата да лъжат, но винаги има видовден.

Отговори
0 0
Олекса Довбуш

Олекса Довбуш

03.06.2015 | 22:21

Вместо коментар: \nИзвестният американски журналист от Чикаго Стивън Линдман, автор на книги за т.н. Евромайдан, пише: \"Съвременна Украйна - това е престъпна, създадена чрез преврат, заразена с нацизъм гангстерска, фашистка и полицейска държава, маскираща се зад легитимно правителство.. В нея цари беззаконие и агресия.\"

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?