Следвайте ни

Румен Радев ще гледа операта „Дон Жуан“ с президента на Австрия

viber icon

Президентът Румен Радев ще посети Залцбург по покана на австрийския си колега Александер Ван дер Белен

На 26 юли, понеделник, българският държавен глава Румен Радев ще направи работно посещение в Залцбург по покана на Федералния президент на Австрия Александер Ван дер Белен. 

Срещата на двамата президенти ще се фокусира върху актуални въпроси от двустранните отношения, както и теми от дневния ред на ЕС, сред които преодоляването на ограниченията пред свободата на движение вследствие на пандемията, приоритетите на ЕС за „зеления“ и дигитален преход, борбата с климатичните промени, политиката на ЕС на разширяване към Западните Балкани, миграцията.

Придружени от своите съпруги Десислава Радева и Дорис Шмидбауер, двамата президенти ще посетят премиерата на операта „Дон Жуан“ в рамките на Залцбургския музикален фестивал.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Волфганг Амадеус Моцарт

Волфганг Амадеус Моцарт

25.07.2021 | 23:55

Операта може би е "Дон Жуан", интелектуалци.

Отговори
2 0
Може ли

Може ли

25.07.2021 | 19:08

Екскурзианта пак да не се разходи, какво работно посещение, кви пет лева. Селянина с колелото е натиснал дипломатите от посолството да му уредят визита и те за да се натегнат. Дай им разходки на държавни разноски на тези двамата, като не видели селяци са. Последната май им беше в Рим за 24 май и стояха 4, 5 дни. Прости и алчни.

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?