4232

Романтика през 90-те: Джулия Робъртс коментира загубата на Матю Пери

Джулия Робъртс коментира загубата на Матю Пери

56-годишната актриса си спомни епизодичната си роля в "Приятели", която доведе и до романтичната връзка с Матю през 90-те години. 

В интервю за Entertainment Tonight Джулия Робъртс откровеничи за преждевременната смърт на Пери. 

 За преживяването на снимачната площадка на "Приятели", където дори сподели сцени с Матю Пери, звездата каза "само добри мисли и чувства". "Всички бяха толкова гостоприемни към мен, а аз бях просто епизодичен герой. Бяха наистина забавни времена". 

В мемоарите си, издадени през 2022 г., актьорът каза, че извън камерата той и Джулия са имали тримесечен флирт, който се е превърнал във връзка

"Внезапната смърт на някой толкова млад е сърцераздирателна. Мисля, че ни помага да оценим това, което имаме и да продължим по положителен начин, доколкото можем", коментира Джулия смъртта на Пери. 

В мемоарите си, издадени през ноември 2022 г., актьорът разказва за връзката си с актрисата от "Хубава жена". Той пише, че я ухажвал със стотици факсове, но я напуснал, защото се страхувал, че тя ще го направи първа и чувствал, че не е достатъчно добър за нея. Връзката им започна, когато Джулия се появи в "Приятели". 

В този момент продуцентите накарали Пери да се свърже с нея, след като научили, че тя ще приеме малка епизодична роля, само ако играе заедно с него. "Изпратих й три дузини червени рози и картичка, на която пишеше: "Единственото по-вълнуващо нещо от факта, че може да участваш в шоуто, е, че най-накрая имам извинение да ти изпратя цветя". 

"Сякаш беше поставена на тази планета, за да накара света да се усмихне. И сега е по-специална за мен. На първата ни среща се усмихвах като 15-годишен", коментира в книгата си актьорът от "Приятели". 

"Да бъда във връзка с Джулия Робъртс беше твърде много за мен. Бях сигурен, че тя ще се раздели с мен. Защо не го направи? Не бях достатъчен, никога не бих могъл да бъда достатъчен. Бях на парчета, огънат. Така че вместо да се изправя пред неизбежната агония от загубата й, аз скъсах с красивата и брилянтна Джулия Робъртс",

пише Матю в мемоарите, публикувани година преди смъртта му, предаде Vesti.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?