49

Родени един за друг: Внукът на Елизабет II разкри богатата си приятелка СНИМКА

Питър Филипс отпразнува платинения юбилей на своята баба кралица Елизабет с новата си приятелка до себе си. Това е 40-годишната Линдзи Уолъс, дъщеря на петролен магнат.

Принцеса Ан беше завела семейството си на конното дерби в Епсъм, където замести майка си, тъй като кралицата не можа да присъства. Ан бе придружена от дъщеря й Зара с нейните деца и съпругът й Майк Тиндал, и синът й Питър с Линдзи Уолъс.   

Линдзи се появи с Питър и на платинения юбилеен конкурс пред Бъкингамския дворец в събота. 

 

Двамата се запознали чрез сестрата на Питър - Зара, която ходела в едно училище с Линдзи в Гордънстоун, според "Татлър". Връзката им станала романтична с времето, като и двамата преди това са имали разводи.   

Въпреки че не е ясно от колко време са двойка, Питър влезе в новинарския поток през март 2021 г., когато посети дома на Линдзи в Шотландия, което предизвика спекулации, че може да е нарушил правилата за превенция от COVID-19. 

44-годишният Питър и бившата му съпруга Отъм Кели обявиха раздялата си през февруари 2020 г. Бившата двойка, която има две дъщери, финализира развода си миналия юни.

Те се разделили приятелски. "Въпреки че това е тъжен ден за Питър и Отъм, те продължават да поставят на първо място благосъстоянието и възпитанието на своите прекрасни дъщери Савана и Айла. Питър и Отъм са доволни, че са разрешили проблемите по приятелски начин, поставяйки децата на първо място в мислите и решенията си", се посочва в изявлението.

 Дъщерите на Питър - Савана, на 11, и Айла, на 10, също се присъединиха към баща си и Линдзи на финала в неделя на четиридневните празненства за юбилея. 

 Уикендът с платинения юбилей не беше първото кралско събитие на Линдзи. Говори се, че тя била с  Питър на общото кръщене през ноември на Лукас Тиндал (синът на Зара и племенник на Питър) и Август Бруксбанк (синът на принцеса Юджийн и Джак Бруксбанк).

Коментира се, че Линдзи също се е срещала с кралица Елизабет. Според "Татлър", Питър запознал приятелката си с баба си на прати в замъка Уиндзор по-рано тази година.

Питър е най-големият внук на Елизабет Втора.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Българин

Българин

10.06.2022 | 19:05

Колко ли е сложно да представи приятелката си. - Само Англичаните могат 2-ти да напуснат ЕС за една седмица!

Отговори
2 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?