49

Риши Сунак успокоява британците: Ракът на крал Чарлз III е хванат рано

Британският лидер поддържа редовен контакт с монарха

Раковата диагноза на 75-годишния крал Чарлз III е била поставена рано, заяви министър-председателят на Обединеното кралство Риши Сунак пред "Би Би Си".

"За щастие, беше хванат рано и сега всички ще си пожелаят той да получи лечението, от което се нуждае, и да се възстанови напълно", каза Сунак.

Британският лидер заяви, че поддържа редовен контакт с монарха след поставянето на диагнозата рак и че общуването им ще продължи нормално.

"Мисля, че всички се надяваме и се молим за това, и аз, разбира се, съм в редовен контакт с него и ще продължа да общувам с него както обикновено."

Припомняме, че Бъкингамският дворец съобщи, че Чарлз е диагностициран с рак и е започнал лечение, което предизвика поток от подкрепа от целия свят.

"Много семейства в цялата страна, които слушат това, ще бъдат засегнати от същото нещо и знаят какво означава това за всички", каза Сунак. "Така че ние просто ще го подкрепяме и се надяваме, че ще преминем през това възможно най-бързо", предаде Vesti.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Вместо да пишете за

Вместо да пишете за

06.02.2024 | 16:53

Този защо не се пише колко хора по светът се разболяват и умират от рак . Колко не могат да се лекуват . А за тоя навсякъде сведения.

Отговори
2 2
МИ ЩОТО

МИ ЩОТО

07.02.2024 | 01:31

Е Краля на Англия бе брато.!!! Пък ти кой си...?? Един никому ненужен,неизвестен,анонимен бай никой.....!!! Изясни ли ти се...???

Отговори
2 0
Как е

Как е

06.02.2024 | 16:51

Хванат с капан или примка .

Отговори
1 3
ми не е

ми не е

07.02.2024 | 01:35

хванал си го за дедовия......земи го налапай,да му пуснеш белото.....!!!

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?