Следвайте ни

Резил: Топжурналист забрави камерата включена, мастурбира пред колегите

Джефри Тубин поиска прошка от жена си, семейството и приятелите

viber icon

Шефовете на "Ню Йорк таймс" уволниха журналиста Джефри Тубин, който мастурбирал пред колегите си. Случката станлаа, докато той разговарял с колегите си от WNYC чрез приложението Zoom на 15 октомври.

Тогава Тубин просто не е знаел, че камерата му останала включена, пише Vice, цитиран от дир.бг.

Самият Тубин сподели за уволнението си в Тwitter. "Днес бях уволнен от "Ню Йорк таймс", след като прекарах там 27 години като журналист. Винаги ще обичам изданието, ще ми липсват колегите, но ще се радвам да чета материалите им и по-нататък", казва Тубин.

Според BBC шефовете на компанията Conde Nast, която е собственик на изданието, са изпратили мейл до останалите служители относно инцидента и ясно са уверили всички, че се отнасят много сериозно към подобни ситуации. "Стремим се да създадем среда, в която всеки да се чувства уважаван и да се придържа към нашите стандарти за поведение", казва Стан Дънкан, ръководител на отдел "Човешки ресурси" в Conde Nast.

До вземане на решение от страна на ръководството Тубин бил временно отстранен от длъжност.

Малко след инцидента той се извини и нарече действията си "досадна, глупава грешка". Журналистът също така поиска прошка от жена си, семейството, приятелите и колегите си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?