Следвайте ни

Рекорд! След 10 момчета, тази жена най-накрая роди момиче

viber icon

След като преди две години ражда най-малкия си син с доста необичайното име Ротагайд, Алексис Брет се превръща в първата майка във Великобритания, която отглежда 10 момчета, дошли на бял свят едно след друго. Жената смята, че семейството й е пълно.

Но по-късно се оказва, че животът е планирал малка изненада за нея и съпруга й Дейвид - ново попълнение. Само преди няколко седмици тя стана майка за 11-и път точно на 39 години. През последните 18 години от живота си тя е прекарала бременна повече от 8 години и е много щастлива с голямото си семейство.

След дългата поредица от момчета Алексис най-накрая ражда момиченце и решава да му даде името Камерън, посочва Bored Panda, цитиран от профит.бг. Щастливите родители казват, че малката дама доста променя семейната динамика, като всички нейни братя много внимават да не будят малката си сестра и като цяло се държат по-добре.

Това със сигурност носи много радост на родителите им, които казват, че тази последна бременност е била непланирана, а те са очаквали, че ще имат още едно момче. „Няма да има повече. Това казах и миналия път, но сега наистина го имам предвид. Обичам семейството си такова, каквото е в момента”, казва Алексис.

Семейството е свикнало със злонамерени коментари. „Някои хора смятат, че печелим от децата, но това не е така. Дейвид има добра работа, което означава, че ние дори не отговаряме на условията за пълно обезщетение за дете”, посочва госпожа Брет.

Съпругът й е машинист и обикновено напуска къщата около 5:30 часа сутринта, оставяйки жена си да използва малкото спокойно време, преди децата да се събудят, за да се наслади на душ и чаша кафе. 

Въпреки че животът на майката с 11 деца не е лесен, тъй като тя трябва да пере 49 пъти седмично и да чисти с прахосмукачка 7 пъти дневно, Алексис планира да се върне на работа като инструктор по фитнес на непълно работно време след няколко седмици.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?