Следвайте ни

Разпознаха обезглавена жена по серийния номер на гръдните импланти

viber icon

Турската полиция идентифицира обезглавена иранка в северозападната провинция Сакария, по серийния номер на силиконовите импланти на гърдите, които е имала.

Според полицейските доклади жителите на квартал Къркпънар в Сапанджа са видели куче, което се разхождало по улицата с някои части от човешко тяло в устата си и са се обадили в полицията на 1 юли.


Намирайки кучето, полицията проследява улиците, в които се е скитало животното, и намира около 13 торби за боклук, пълни с нарязани парчета тяло, заровени в селски район.

Разчленените трупове са на мъж и жена, като двете глави липсват.

Аутопсия в болницата показа, че жената е имала силициев гръден имплант и полицията е намерила продавача на импланти от серийния номер на силициевия материал, определяйки самоличността на иранската жена.

Самоличността на иранския мъж, чието тяло е открито до иранската жена, също беше открита бързо.


И двете жертви са чуждестранни граждани и са определени като съпруг и съпруга. Установено е, че жената е 40-годишна А.С., а мъжът е 39-годишен М.З. Те се занимават с бизнес с недвижими имоти.

Във връзка с инцидента е бил задържан чуждестранен гражданин, има и други заподозрени и разследването продължава.

Според полицейските източници двамата може да са били убити поради сбиване, започнало по въпроси, свързани с пощупко-продажба на имот и парични вземания.

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?