Следвайте ни

Разкриха страшна тайна 23 години след смъртта на Даяна

viber icon

Преди точно 23 години принцеса Даяна си отиде от този свят след катастрофа в Париж! За мнозина тя беше идол,  но две деца останаха без майка. Днес беше разкрита дълго пазена тайна, свързана със смъртта на Даяна.

Тя има изключително силна връзка с Уилям и Хари. Като всяко британско семейство тримата обичат да прекарват събота вечер пред телевизора, поръчвайки си фаст фууд.

Даяна възпитава децата си да бъдат човечни, затова ги води от малки при болни от СПИН, гаснещи от рак, хора в беда.

Във фаталния ден Уилям и Хари са на почивка с баща си в замъка в Шотландия. Те са едва на 15 и 12 години. Принц Чарлс научава първи кошмарната новина. Обажда се веднага на кралица Елизабет Втора.

Двамата дълго обсъждат как да поднесат новината на децата. Прави го Чарлс, като децата са шокирани. Малкият Хари отказва да приеме, че това е истина.

Чарлс, вече разведен с Даяна, съобщава на кралицата, че лично ще отиде до Париж, за да прибере тялото на бившата си съпруга. Отначало среща отпор. 

Хари има едно желание - да пътува с баща си. В крайна сметка кралицата уважава решението на Чарлс. Но Хари получава отказ. Младият принц още съжалява. И не е прежалил майка си.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Коментари (1)

Стойчев

Стойчев

01.09.2020 | 20:38

Не вярвам че докато сме живи ще разберем истината за тази невероятна жена. Светла и памет! Но съмнението остава.

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?