71

Разкриха истината за терориста, смразил Брюксел! Слума лъсна на ВИДЕО

Издирваният Слайем Слума е стар познайник на полицията заради контрабанда на хора и незаконно пребиваване в Белгия

 

Поелият отговорността за терористичния атентат преди футболната среща между Белгия и Швеция снощи Слайем Слума е 45-годишен тунизиец с тъмно минало. 

Това обяви министърът на правосъдието на Белгия Ван Куикенборн по време на пресконференция след убийството на двама шведски фенове преди мача снощи.

Министърът разкри, че издирваният Слайем Слума е стар познайник на полицията заради случаи с контрабанда на хора, незаконно пребиваване в страната и действия, определяни като застрашаващи националната сигурност на Белгия.

Слума е с присъда за няколко престъпления в Тунис, след което е напуснал страната. През 2019 година той подава молба за убежище в Белгия, която е отхвърлена. 

По информация на партньорски разузнавателни служби, информации за радикализация на Слума има още от 2016 година.

След полунощ в Брюксел е била проведена полицейска акция, а домът на терориста е бил щурмуван, но той не е бил открит и все още се издирва.

Припомняме, че самият Слайем Слума се определя като член на ислямска държава във видео, което разпространи снощи след убийствата, които извърши.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

17.10.2023 | 12:02

ДАЛИ ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕШЕ ДА СЕ ОЗЛОБИ ТОЛКОВА МНОГО И ДА ЗАСТРЕЛЯ ДВАМА ШВЕДИ-АКО БЕЛГИЙСКИТЕ ВЛАСТИ МУ БЕХА ДАЛИ ВСИЧКИ ЛЕГАЛНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРЕБИВАВАНЕ И РАБОТА В БЕЛГИЯ-ЗА МЕН ТОВА Е БИЛ ЕДИН ОТЧАЯ ЧОВЕК ЗАКОЕТО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ДОПРИНЕСЛИ И ВЛАСТИТЕ В БЕЛГИЯ АКО СИ ИМАШЕ РАБОТА ЕДВАЛИ ЩЕШЕ ДА МИСЛИ ДА ПРАВИ ТАКИВА НЕЩА

Отговори
0 0
...........

...........

17.10.2023 | 09:37

Брюкселските политици са истинските виновници защото напълниха Европа с отрепките от цяла Африка и Близкия изток.Баста....

Отговори
8 3
Евроджендъра

Евроджендъра

17.10.2023 | 09:15

Не го пипайте, това е нарушение на правата му. Той е беззащитна майка с дете, която търси спокоен живот в Еуропата да си гледа 10-те талибанчета.

Отговори
8 3
Никаква майка не е

Никаква майка не е

17.10.2023 | 10:36

А мозъчен хирург и инженер.

Отговори
0 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?