4232

Ясновидец: Третата световна война започва...

Използвайки индуистка астрология, наречена Ведическа, Кушал Кумар посочи точната дата, на която конфликтът би започнал

 

Ясновидец, които много смятат за "Новия Нострадамус“, обяви точна дата, на която може да започне Третата световна война.

Използвайки индуистка астрология, наречена Ведическа, Кушал Кумар посочи точната дата, на която конфликтът би започнал. Кумар, който твърди, че е астролог, наскоро каза как ще нарасне напрежението между Израел и Хамас, от двете страни на Корея, Китай и Тайван и Русия и НАТО.

Въпреки че някои биха казали, че това са ослепително очевидни конфликти, Кумар използва ведическата астрологична карта, за да го направи. Той използва "карта на нашата карма“, използвайки планетарно и звездно подреждане.

"Предвиждаше се, че 2024 г. да бъде много тревожна по отношение на военното напрежение в горещите точки по света, особено около 8 май – беше посочено, че ще има ескалация на такива военни фронтове като Корея, Китай-Тайван, Близкия изток, включващ Израел и други в Близкия изток и Украйна-Русия, гневът на НАТО също може да намери израз.

Бяха посочени и някои индикации за свързан лидер или лидери в такива региони, които имат сериозни здравословни проблеми или подават оставка. Освен това беше посочено, че авиационният сектор и туризмът също са силно засегнати и също беше обявена тревога срещу конспиративни или измамни обстоятелства“, каза той пред Daily Star.

"Сега, вторник, 18 юни 2024 г. има най-силния планетарен стимул за задействане на Третата световна война, въпреки че 10 и 29 юни също ще са дни с напрежение“, добави той, цитиран от Sofia24.

Твърденията идват само няколко дни след като официалните лица на Обединеното кралство стартираха уебсайт, за да предупреждение на британците с какво трябва да се запасят в случай на действително избухване на война, цитира БЛИЦ.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?