46

Путин заживя на най-сигурното място в Русия

Президентът на Русия Владимир Путин се е преместил и вече прекарва по-голяма част от времето си в своя офис в Кремъл заради войната в Украйна.

По информация на британския вестник "Мирър", цитиран от novini.bg, руският държавен глава е изоставил сочената за своя интимна приятелка Алина Кабаева и вече обитава Кремъл поради съображения за сигурност. Преди това Путин живееше в резиденцията Ново-Огарьово в покрайнините на Москва.

При скорошното посещение на китайския президент Си Цзинпин в Русия Путин заяви, че го е приел в апартамента си в Кремъл.

Тук (в Кремъл, б.р.) имам апартамент, където в последно време прекарвам по-голяма част от времето си. Тук работя и спя, коментира наскоро руският президент в телевизионно интервю.

Говорителят му Дмитрий Песков обясни, че решението на Путин да живее в близост до работното си място е продиктувано от конфликта в Украйна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Путин заживя на най-сигурното място в Русия

Путин заживя на най-сигурното място в Русия

02.04.2023 | 23:17

Това е прочутият “бункер”, а в действителност цял подземен град с всички удобства и лукс, източно от Урал, на няколко километра под земята.

Отговори
9 4
Западняк

Западняк

03.04.2023 | 00:36

Чака го много по-скромна “квартира” 2 метра под земята. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

Отговори
7 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?