Следвайте ни

Путин влезе в болница с 412 души с COVID-19 ВИДЕО

viber icon

Президентът на Русия Владимир Путин облече защитен костюм и влезе в болницата, където се лекуват 412 души с коронавирус. Тя е в градчето Коммунарка, северно от Москва. Той сложи и специална маска.

С президента бе и главният лекар на болницата Денис Проценко. 

„Видях как всички се трудят на бойнте си постове, как работят като часовници. Хората знаят как да работят и да използват техниката“, каза той. За един болен в Коммунарка се грижат по трима специалисти.

Прессекретарят Дмитрий Песков е дал на придружаващите го един телефон да направят видео с него, да го изпратят на един номер в "Телеграм" и после да унищожат телефона.

 

Руският президент обиколи койките с най-тежко болните. От 412 души в болницата диагнозата пневмония е потвърдена при 156 човека. Положителен тест за коронавирс са дали 86 души.

Вижте видеото ТУК

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

дии

дии

24.03.2020 | 18:05

В болницата имало 412 човека които се лекуват от корона вирус обаче ние знаем че в цялата Матушка рАсия има около 200 човека (абе много по-малко от България) но всъщност само 86 имали доказан корона вирус другите имали само пневмония а останалите кой ги знай за какво лежат там. Сигурно симуланти някакви. Сега бащицата като влезе и болните ще оздравеят, куците ще проходят, а бездетните ще забременеят

Отговори
2 2
Бачо

Бачо

24.03.2020 | 21:09

а на тебе, Магариди, ушите ще ти пораснат още...

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?