4020

Путин се закани: Ще засилим атаките срещу Украйна

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че Москва ще засили ударите по военни цели в Украйна след безпрецедентната атака през уикенда срещу руския град Белгород.

"Ще засилим ударите, нито едно престъпление срещу цивилни граждани няма да остане ненаказано, това е сигурно", заяви Путин по време на посещение във военна болница, като добави, че атаките ще бъдат насочени към "военни обекти".

На 29 декември мащабен руски обстрел уби най-малко 39 украински цивилни в една от най-смъртоносните атаки от началото на войната. Украйна отвърна с удар срещу Белгород, където са загинали около 20 души според руските власти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
28 коментара
Драган

Драган

02.01.2024 | 08:58

ДЕПМ този където цитира джуджето фашист. По принцип престъпника е рашист но Марица не разрешава.

Отговори
4 3
Българин

Българин

02.01.2024 | 08:42

На тоя като му видя зурлата и изпитвам отвращение-на тоя от снимката.Повече няма какво да кажа.ОБАЧЕ,четете поне в гугъл какви са били от 1915г . насам отношенията България-Русия.И с Европа,разбира се/Европа-Русия/.Те са освободители/за нас двойни??!/,а грабят-Кьонигсберг,Литва,Латвия Естония,Курилски острови/далеч на изток и извън Европа/, Сега Крим и източните земи на Украйна.И все се пишат за освободители,а ГРАБЯТ ДИВАШКИ!!!!! Имат град ВИБОРГ,северно от Петербург-"Виборг"-какво красиво славянско наименование на град.../иронизирам,разбира се/.В периода 1944-1947 г. са тук и ГРАБЯТ,казах вече по-горе как..Пенсионен фонт-тю-тю,златни запаси-тю-тю,престъпления сред народа и дивотии.От кого ни освобождават тогава? Тук е нямало никакви битки.От кого????? Четете и тогава коментирайте,ако искате да сте обективни в анализите си.

Отговори
5 5
Ех Шopи

Ех Шopи

02.01.2024 | 08:03

Шopи ,кой пак ти го нaтoпopи ?!

Отговори
2 3
До нашенското руzzофилистиче

До нашенското руzzофилистиче

02.01.2024 | 08:02

Айде бе, другарю путкин. Вече две години станаха от началото на "историческата" спецоперация. Вместо да "освобождаваме" наши си, руZZки земи по цял свят, както обикновено, сега ни гонят като МРЪСНИ ПСЕТА от Киев, Суми , Чернигов , Харков, Изюм, Лиман, Купянск, о-в Змийски, Херсон и т.н. "Славния" наш болшевишки флот, дето щеше да блокира украйнския , се оказа наврян в КУЧИ ГЪZ и на СКРАБ и не може да мръдне. Половината ни корабите са потопени и О , УЖАС, оказа се , че Украйна даже няма флот.

Отговори
6 4
До рецитатора на речите на психопути

До рецитатора на речите на психопути

02.01.2024 | 05:57

Щом има шарани да му вярват той ще си говори от бункера. Спре ли не му се пише добре.

Отговори
9 4
Полша разкри

Полша разкри

02.01.2024 | 02:39

какво скоро ще използва Русия срещу въоръжените сили на Украйна.Русия ще създаде най-новите ракетни системи за многократно изстрелване "Возрождение", които ще могат едновременно да изстрелват ракети и минни територии, което от своя страна ще създаде огромни проблеми за въоръжените сили на Украйна, пише полското издание Интерия."Най-вероятно "Возрождение" е създадено на базата на натрупан боен опит. Сега системата не само ще разпръсква мини, но и ще изстрелва ракети. По този начин това ще бъде двукалибрена система, която съчетава наземна минна система и РСЗО", отбелязва изданието."Възрождение вече може да изстрелва ракети с голяма огнева мощ, способни да ударят украинците в далечни позиции, докато пробиват минни полета. Следователно Възрождение може да се превърне в много ефективно оръжие", завършва статията.

Отговори
4 7
Ммммммммдаааааааааа

Ммммммммдаааааааааа

02.01.2024 | 03:18

Ще е безаналогово оръжие…

Отговори
5 4
Ситуацията на бойното поле се променя

Ситуацията на бойното поле се променя

02.01.2024 | 02:23

Ситуацията на бойното поле в зоната на специалната военна операция в Украйна се променя, врагът се изтласква, заяви руският президент Владимир Путин.Като цяло, както вероятно знаете, ситуацията на бойното поле се променя. Това е въпреки факта, че целият така наречен - в кавички - цивилизован Запад се бори с нас", каза Путин в понеделник на среща с участници в специалната военна операция. В Украйна предстои изчерпване на военната техника, а Руската федерация ще увеличи производството си, заяви руският президент.

Отговори
5 9
Президентът също така добави

Президентът също така добави

02.01.2024 | 02:18

че въоръжените сили на Руската федерация стават толкова способни и готови да използват оръжия, че никоя армия в света не може."Нашите въоръжени сили стават толкова способни и готови да използват съвременни средства за водене на война, колкото никоя друга армия в света не е готова или способна да направи. На първо място, ние имаме средствата за унищожение, които никоя друга армия в света няма. И второ, способността да се прилага всичко, което се появява. Трето, това, което се появява, се появява доста бързо", каза Путин по време на среща с участниците в СВО.

Отговори
5 8
Офанзивни операции

Офанзивни операции

02.01.2024 | 02:14

трябва да се провеждат, когато врагът е ударен от огън.Всякакви настъпателни операции трябва да се извършват след огневата разгрома на противника, заяви руският президент Владимир Путин. « "Не изпълнявайте бойни мисии на всяка цена. Всичко - поне така ми докладват, винаги настоявам за това - направете всичко след това, провеждайте всякакви настъпателни операции след сериозен огнев разгром на противника", каза Путин по време на среща с военнослужещи във военната болница "Вишневски".

Отговори
3 8
Путин призова за ускоряване

Путин призова за ускоряване

02.01.2024 | 02:11

на въвеждането на разработки в областта на противовъздушната отбрана на фронтовата линия.Той отбеляза, че ефективността на войната днес се определя от това колко бързо армията може да се ориентира за това, което е най-важно в даден момент, да реагира на него по отношение на производството и да го приложи възможно най-бързо в хода на военните действия."Правим го все по-добре и по-добре, вероятно по-добре от където и да било другаде. И това е много огромно предимство, което нашите въоръжени сили имат", добави Путин.

Отговори
4 8

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?