Следвайте ни

Путин със зловещо предупреждение: Който с меч дойде, от меч ще загине!

viber icon

Руският президент Владимир Путин отправи предупреждение към всеки агресор, който би се осмелил да нападне Руската федерация.

В интервю за ТАСС държавният глава на РФ припомни известната фраза, която според историци е на Александър Невски: „Който с меч дойде при нас, от меч ще загине“.

„Съветският съюз беше подложен на ужасно, непростимо нападение от страна на нацистка Германия. Ние загубихме 27 милиона души. Няма държава в света, която да понесе такава загуба“, заяви президентът Путин, правейки историческа препратка към Втората световна война.

„И ако някой се осмели да направи нещо подобно, ние ще повторим“, предупреди руският президент. Путин все пак посочи, че Русия не се надява на такова развитие и страната му не иска да напада никого.

През 1941 година нацистите нападат Съветския съюз по време на Втората световна война. Операция „Барбароса“ е най-голямата военна операция в човешката история в численост на войските и жертвите. На Източния фронт се води невиждана до този момент война, която в крайна сметка армията на Хитлер губи. Най-кървавата война в човешката история приключва през 1945 година с разгрома над нацисткия режим.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

-10

-10

10.03.2020 | 12:00

Юмрял някой да му напада федерация. Даже напротив, това което се вижда досега е, че основно той напада съседни територии.

Отговори
3 21
До-10

До-10

17.03.2020 | 09:20

Ти си глупак и чекиджия. Не случайно го казва.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай