2374

Путин отвърна на подигравките: Ако останат без дрехи, ще изглеждат "отвратително"

Руският президент Владимир Путин отвърна на западните лидери, които преди няколко дни взеха на подбив мъжкарския му имидж, шегувайки се какво им трябва, за да изглеждат по-корави от него. В четвъртък Путин каза, че те ще изглеждат "отвратително", ако се опитат да му подражават, показвайки голо тяло, пише "Медиапул".

Този коментар той направи в четвъртък по време на посещение в Туркменистан, в отговор на въпрос за шегите на западните лидери по време на срещата на Г-7. Докато се настаняваха за първото си заседание, британският премиер Борис Джонсън беше чут да пита останалите дали трябва да остане със сако, а след това добави: "Всички ние трябва да покажем, че сме по-корави от Путин". На което канадският премиер Джъстин Трюдо отвръща "И да яздим голи до кръста".

През годините руският президент обичаше да се появява редом с животни на режисирани медийни събития. Путин е яздил кон гол до кръста, галил е полярна мечка, управлявал е моторизиран делтаплан и т.н. Напоследък не е позирал за подобни фотосесии.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Сем

Сем

01.07.2022 | 14:33

Не е лошо ония меки китки да прочетат приказката за-Царят е гол!!!!!

Отговори
1 0
Бреййй голем мъzz

Бреййй голем мъzz

30.06.2022 | 23:13

Като лайнo на дъzz

Отговори
4 4
Пловдив

Пловдив

30.06.2022 | 23:00

Остаряло, самодоволно и злобно джудже. Сега ако се покаже гол до кръста коня ще си строши копитата, за да избяга.

Отговори
6 7

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?