Путин обясни защо не се ваксинира срещу COVID-19 ВИДЕО

Руският президент Владимир Путин отговори на въпроса откъде е започнало разпространението на коронавируса. Според руския лидер днес има много слухове за произхода на новата коронавирусна инфекция.

"Има много слухове, не искам да говоря за това пред цялата страна и целия свят. Все още нищо не е потвърдено", каза Путин, позовавайки се на американските обвинения срещу Китай.

Путин отбеляза, че днес не е моментът да се търсят виновните, а е необходимо да се обединят усилията за борба с проблема, пише blitz.bg.

Руският президент опроверга слуховете, че е ваксиниран и заяви, че ще го направи възможно най-скоро.

Държавният глава отбеляза, че се вслушва в мнението на експертите. Руските ваксини, постъпващи в обръщение, в момента се предоставят за граждани "в определена възрастова зона", в която той засега не попада.

"Ваксините все още не са достигнали до хора като мен. Повтарям още веднъж, в този смисъл съм доста спазващ закона човек, слушам препоръките на нашите специалисти и затова все още не съм си поставил тази ваксина, но определено ще го направя веднага щом стане възможно“, подчерта Путин.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Така е товарищ Путкин

Така е товарищ Путкин

17.12.2020 | 19:10

И аз кату Путкин съ обясних

Отговори
1 1
Манева

Манева

17.12.2020 | 15:43

Крайно време е хората да се запитат кой модифицира и пусна този вирус! И да им се потърси сметка! прочетете статията: https://www.nature.com/news/engineered-bat-virus-stirs-debate-over-risky-research-1.18787

Отговори
3 2

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?