46

Путин каза при какво условие ще порази нови цели в Украйна

В случай на доставки в Украйна на ракети с по-голям обсег, Русия ще направи изводи и ще нанесе удари по онези обекти, които засега не пипа, заяви Владимир Путин. Част от интервюто на държавния глава беше излъчено в неделя в ефира на ТВ "Россия-1" в предаването "Вести недели".

Ако ракетите бъдат доставени, ние ще направим съответните изводи и ще използваме нашите оръжия, с които разполагаме, за да нанасяме удари по тези обекти, които засега не удряме каза Путин. Той заяви, че цялата "суета" около допълнителните доставки на оръжия за Киев има само една цел - въоръженият конфликт в Украйна да продължи, колкото се може по-дълго.

Според него доставките на американски системи за залпов огън на за Украйна по същество не променя нищо, тъй като Киев е разполагал и преди с подобни оръжия, включително ракети с такъв обсег. Те просто компенсират загубите, каза президентът. „Тук няма нищо ново. Това са реактивните системи за залпово изстрелване, украинската армия е въоръжена с подобни системи със съветско, руско производство - „Град“, Смерч, Ураган“.

Путин обърна внимание на факта, че обсегът "зависи не от самата система, а от ракетите, които се използват". "Това, което чуваме днес и разбираме, е че са ракети, които летят 45-70 километра в зависимост от вида на ракетата. Същото нещо се случи и с тези градове, урагани," торнада", които споменах. Имат и обхват от 40 -70 километра, няма нищо ново“, обясни той. Следователно, според президента на Руската федерация, подобни доставки от САЩ и някои други страни може просто да бъдат свързани с попълване на загубите на Киев от военна техника.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
13 коментара
ИВАНУШКА ГЛУПАКА - национален руZZки герой

ИВАНУШКА ГЛУПАКА - национален руZZки герой

05.06.2022 | 17:53

Нашите татаро - руZZки орди от " НЕПОБЕДИМАТА" ни армия бяха изгонени от Киев, Чернигов, Суми ,и Харков като крастави псета. Скоро ще ги изгонят и от УКРАЙНСКИ Донбас обратно в " МЪРТВИТЕ СИБИРСКИ ПОЛЕТА" , където им е мястото.

Отговори
9 5
До руZZката " атинянка"  таис

До руZZката " атинянка" таис

05.06.2022 | 17:30

РАКОВОБОЛНОТО, ПЛЕШИВО, БОТОКСОВО ДЖУДЖЕ СКОРО ЩЕ ИДЕ ПРИ СЪЗДАТЕЛЯ СИ - ЛУЦИФЕР И ЩЕ ДАВА ИНТЕРВЮТА ОТ ПЪКЪЛА. ОТНОСНО ХИЩНИТЕ АЛИГАТОРИ, НЕ СЪМ ВИДЯЛ АМЕРИКАНСКИ И УКРАЙНСКИ ТАНКОВЕ В ПРОГНИЛАТА ТАТАРО- руZZка ИМПЕРИЯ. ДИВИТЕ АЗИАТСКИ ОРДИ ТРЕПЯТ ДЕЦА, ЖЕНИ И СТАРЦИ И РАЗРУШАВАТ УКРАИНСКИ ГРАДОВЕ ДОСУЩ КАТО ФАШИСТИ. НЕ ПО- ЛОШО , КАТО ВАРВАРИ.

Отговори
9 3
РуZZкия ТРОЛСКИ МЕРИНДЖЕЙ

РуZZкия ТРОЛСКИ МЕРИНДЖЕЙ

05.06.2022 | 17:19

Ех богдане , богдане - продажна путинолюбива гнидо. Пак си изпълзял от дупката си да изкараш няколко кървави обезценени копейки. Поврага.

Отговори
7 2
Бубу

Бубу

05.06.2022 | 14:30

Според една книга която орочетох за него преди няколко дена , този е извън брачен , втория баща гое бил както и следващия яко гое налагал . Втория съпруг майка у е грузинец .После е даден за отглеждане на роднини в Ленинград .Кейти смятат ,че има синдром на Аспергер вид аутизъм. Спечелил милиони от наркотици , продажба на желязо и други далавери . Спечелил първите си избори с измама .

Отговори
8 10
Българи за демокрация   ---така е Бубу в РФ това е табу

Българи за демокрация ---така е Бубу в РФ това е табу

05.06.2022 | 21:48

Путлер никога не е видял родния си баща,руснак излъгал майка му,а когато забременява,се оказва,че той има семейство и деца,тя се принуждава да го роди при родителите си. На комсомолска бригада в Азърбейджан,тя се запознава с грузинеца и отиват при него в Грузия. След като се ражда половин сестра му,грузинеца,връщайки се пиян от кръчмата,почва да го бие системно. Майка му се принуждава да го остави при родителите си в Русия. Но те са на възраст и го дават на свои роднини,също Путини,в Ленинград и те го осиновяват. Той изгубва 2г.в училище ,докато научи добре руски. Путин е на71г.,а не на 69,той крие тези 2г. В биографията си. Третия баща ,макар също Путин,го бие. Майка му Вера Путина е още жива на 94г.в Грузия,живее в мизерия при неговата половин сестра. Какво искаш от шизофашисткото джудже,лъже даже народа си за произхода си.

Отговори
1 0
Име

Име

05.06.2022 | 14:27

Низко, монголоидно, зло джудже и твоята "коледа" ще дойде скоро!!!

Отговори
12 9
Атинянката Таис

Атинянката Таис

05.06.2022 | 14:19

Всичко което казва Путин си тежи на мястото, достойна позиция срещу алигаторската политика на САЩ,впримчила Украинските Фашисти и Европейские русофоби в непобедима срещу РФ акция. Дори американския генерал- майор Дейвид Болдуин започна да обява изтегляне на чуждия легион от Украйна ( новиниот СNN)с цел примирие! Украинците ще живеят на спокойствие ако падне режима на сегашното украинско правителство!Азаров изнесе интервю по повод това Правителство,добре е да го изслушате,той беше МП на Украйна през 2010. Русофобията ще Ви изпепели и най- вече кьсата историческа памет.

Отговори
12 12
Учител

Учител

05.06.2022 | 16:31

Научи се да пишеш преди да даваш мнения. Анан от неуки и непрокопсали бавно развиващи се тролове.

Отговори
2 0
До Атинянката Таис

До Атинянката Таис

05.06.2022 | 18:10

Ти си платен руски трол!

Отговори
5 3
Богдан Попов

Богдан Попов

05.06.2022 | 14:04

И ще го направи. Тези които снабдяват Украйна ще им трябва по един Сармат или както и казват на Запад Сатана и да потьнат в океана.

Отговори
15 11
Киро

Киро

05.06.2022 | 15:32

Нали така се убие зет си дъщеря си, бе Мунчо, които живеят в Германия. А ти що не вземеш да си паркираш фамилията в някое руско село ?

Отговори
9 2
Филибелия

Филибелия

05.06.2022 | 13:59

По-добре си взимай остатъка от "непобедимата" армия и си заминавай за русията. Остави назависимите украинци да си живеят на спокойствие.

Отговори
16 13
условието е

условието е

05.06.2022 | 13:59

Докато: Иво Минджев, Грънча и арменеца Халваджиян не си върнат китапите за висше, изкарани в СССР и да ходят да ги изкарат тоя път в Украйна!

Отговори
7 11

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?