Следвайте ни

Приятелка разкри плана на Меган за "Мегзит"

viber icon

Меган Маркъл има 100-процентовата подкрепа на майка си Дория Рагланд в решението си заедно с принц Хари да напуснат британското кралско семейство, пише в. Daily Mail.

Междувременно приятел на херцогинята на Съсекс разкри пред в. Daily Mail, че бившата актриса никога повече няма да се върне да живее във Великобритания.

Миналата сряда принц Хари и Меган обявиха, че се отказват от титлите си и ролята си в кралското семейство, за да започнат нов, независим живот, като балансират времето си между Великобритания и Канада, и да работят по посока на своята "финансова независимост".

Меган при тази си стъпка има пълната подкрепа на живеещата в Лос Анджелис своя 63-годишна майка, която "наистина се тревожи за Меган... и е облекчена, че дъщеря ѝ поставя своето психическо здраве и благосъстояние на първо място", твърди източник.

38-годишната Меган сама е признала за трудностите, с които се сблъсква след раждането на Арчи, а приятелят ѝ разкрива, че Меган "се чувства ужасно във Великобритания" и "не е могла да спи нормално, след като е започнала получава паник атаки относно бъдещето си" .

Сега херцогинята на Съсекс в Канада, а приятелят ѝ разкрива: "Това е бил нейният план още от самото начало, евентуално да напусне Великобритания и да изгради своя собствена империя с Хари".

Източникът добавя: "Дория вярва в това, човек да е верен на себе си и, естествено, тя ще продължи да окуражава Меган да поема и занапред по неутъпканите пътища".
Рагланд бе забелязвана в четвъртък следобед да разхожда двете си кучета и да говори по телефона. В друга част от деня бившата социална служителка и инструктор по йога се качи в джипа си и отпраши нанякъде.

Това се случи в деня, в който Меган се върна в Канада, където бе оставила осеммесечния Арчи с бавачката му, оставайки Хари да се оправя с отцепването от семейството му.

Очаква се Хари и Меган да се съберат до края на седмицата.

Съобщава се, че Меган е била забелязана на Кея Сидни в Британска Колумбия в петък, след което се е отправила към Международното летище Виктория, от което потвърдиха за "ВИП пристигащ", пише в. "Ванкувър сън".

Приятелят на Меган разкри, че тя няма никакво намерение да се връща да живее за постоянно във Великобритания. "Тя дори не иска да отгледа Арчи там, а също не иска и да се лашка насам-натам. Тя ще ходи там на дълги визити, но нищо повече", добавя източникът.

"Те искат да живеят за постоянно в Канада. Тя е казала, че иска къща в Уислър близо до Ванкувър и жилище в Торонто", казва още приятелят.

"Това което Меган иска, Меган го получава. Това е бил планът още от самото начало, евентуално да напуснат Великобритания и да изградят своя собствена империя с Хари. Меган иска да прави милиони, а това никога нямаше да се случи, ако тя не бе предприела драстични промени с Хари. Тя иска да е горе, редом с Джеф Безос (създателят на Амазон) и Уорън Бъфет".

"Някои от нейните приятели смятат, че в крайна сметка тя ще се разведе с Хари и ще се омъжи за милиардер. Винаги е казвала, че иска да се омъжи за милиардер, преди да се запознае с Хари".

"Сега това няма да ѝ се наложи, защото заедно ще те изградят империя за милиарди долари. Това тя е искала от самото начало".

Що се отнася до останалите членове на британското кралско семейство, Меган смята, че тя и Хари ще могат да натрупат свое собствено богатство, а това бие всякакви наранени чувства.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?