1553
Следвайте ни

Приятели спечелиха 4 млн. паунда от лотарията и влязоха в затвора

viber icon

Каква съдба? Вижте уникалната история с неочакван край.

Във Великобритания двама приятели купиха лотариен билет от открадната банкова карта и спечелиха огромна награда от 4 млн. паунда. Те решили да отпразнуват голямата победа и организираи 4-дневен запой, но служителите на реда разкриха измамата им и мъжете влязоха в затвора, съобщава Daily Star.

Те купили късметлийския си билет в магазин в Лондон, където дошли да просят. Приятелите били сигурни, че в големия град можете да се спечелят повече пари.

След като спечелили наградата, един от тях се обадил във фирмата, от която трябвало да я получат, но на молбата да каже банковите данни за превода на парите, той отвърнал, че нямал сметка. Това усъмнило служителя от фирмата, защото в случая възникна въпросът как мъжът се е сдобил с лотарийния билет.

Следователят, който на следващия ден се обадил на приятеля, установил, че картата е на негов бивш авер, който му „дължи пари“. Тази информация не можела да бъде потвърдена. В резултат се оказа, че картата е открадната от съвсем друго лице, в резултат на което приятелчетата бяха арестувани и изпратени зад решетките. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?