46

Принц Уилям с разтърсващи думи след смъртта на кралицата

Принц Уилям отправи изявление по повод кончината на кралица Елизабет. Ето какво гласи то:

 "Аз й благодаря от името на моето поколение, че даде пример за служба и достойнство в обществения живот, които бяха от различна епоха, но винаги актуални за всички нас.

В четвъртък светът загуби изключителен лидер, чийто ангажимент към страната, Кралствата и Британската общност беше абсолютен. Толкова много ще се говори в следващите дни за значението на нейното историческо управление.

Аз обаче загубих една баба. И въпреки че ще скърбя за загубата й, също се чувствам невероятно благодарен. Възползвах се от мъдростта и увереността на кралицата през моето пето десетилетие. Жена ми е получила двадесет години нейно напътствие и подкрепа.

Трите ми деца прекарваха ваканциите с нея и създадоха спомени, които ще продължат цял ​​живот. Тя беше до мен в най-щастливите ми моменти. И тя беше до мен в най-тъжните дни от живота ми. Знаех, че този ден ще дойде, но ще мине известно време, преди реалността на живота без баба наистина да се почувства истински. Благодаря й за добрината, която показа към моето семейство и мен.

И аз й благодаря от името на моето поколение, че даде пример за служба и достойнство в обществения живот, който беше от различна епоха, но винаги актуален за всички нас. Баба ми каза, че скръбта е цената, която плащаме за любовта.

Цялата тъга, която ще изпитаме през следващите седмици, ще бъде свидетелство за любовта, която изпитваме към нашата необикновена кралица. Ще почета паметта й, като подкрепям баща си, Краля, по всякакъв възможен начин.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Западняк

Западняк

10.09.2022 | 22:18

рИвъ!

Отговори
0 2
Пловдив

Пловдив

10.09.2022 | 21:51

Кралицата умря да живее британска марица.

Отговори
0 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?