Следвайте ни

Принц Хари си изпусна нервите, заговори за криза на омразата

viber icon

Бившият кралски наследник - принц Хари, отправи остра критика към възпитанието, което получават младите от социалните мрежи, обгръщайки ги в омраза.

„Винаги сме вярвали, че индивидуалностите и обществата разцъфтяват, когато са поставени в рамките на състраданието, вярата и добросърдечността“, пише Хари в публикация за Fast Company. „За жалост, това ми убеждение среща трудности, когато хората се сблъскват със социалните мрежи“.

Принцът вярва, че все още има време, за да направим мрежата по-безопасна, но за целта е нужна консолидация между големите технологични компании, които обичайно предлагат въпросните платформи и правилата в тях, предава Канал 3.

Хари се опасява, че в противен случай ще се стигне до „криза на омразата“, тъй като всяко едно нещо на света бива поставяно под въпрос, независимо от характера му, но не с помощта на силните аргументи, а с изразни средства, които насаждат омраза.

Пандемията отново има заслуга за изсветляването на поредния проблем, който бавно, но сигурно разяжда цивилизованото общество.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?