Следвайте ни

Принц Чарлз: Скъпият ми татко ще ни липсва безкрайно

viber icon

Принц Чарлз, наследник на британската корона, отдаде почит на принц Филип, който почина в петък. Принцът заявя, че "скъпият татко" ще ми "липсва изключително много" и възхвали неговата "забележителна и всеотдайна служба" в името на страната.
 
"Както можете да си представите, моят баща ще ни липсва изключително много на мен и моето семейство", каза принцът в изявление по телевизията. Той благодари на обществеността за подкрепата "в този много тъжен момент", съобщи АФП, цитирана от dnes.bg.
 
"Баща ми, предполагам, че през последните 70 години е дал най-забележителната, всеотдайна служба на кралицата, на семейството ми, на страната, а също и на цялата Общност", каза Чарлз.

 "И както можете да си представите, баща ни липсва изключително много на мен и на семейството ми. Той беше много обичана и ценена фигура и освен всичко друго, мога да си представя, че ще бъде толкова дълбоко трогнат от броя на хората тук и навсякъде по света, които също споделят нашите загуба и скръб", заявява той.
 
"И скъпият ми татко беше много специален човек, който мисля, че преди всичко би бил изумен от реакцията и трогателните думи, които се казват за него. От тази гледна точка ние, моето семейство, сме дълбоко благодарни за всичко това", каза още принц Чарлз.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

RIP

RIP

11.04.2021 | 10:34

Dyadoto kam vnuka si : Sine mnogo maje spyat s artiski, no ne se jenyat za tyah !

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?