49

Принц Андрю подлудил с капризите си Бъкингамския дворец

Принц Андрю, по-малкият син на кралица Елизабет II, бе забъркан в нов скандал – този път раздухан от бившата камериерка в Бъкингамския дворец Шарлот Бригс. Сега обаче не става въпрос за секс с непълнолетни. 

Пред вестник „Сън” служителката разказва за един случай, при който принцът я е докарал до сълзи заради дреболия. „Той е взискателен и много капризен”, обяснява Шарлот Бригс.   

Случката за която разказва, е от 1996 година, и макар на пръв поглед да изглежда незначителна, тя говори много за характера на Андрю.

Припомняме, че тези дни принцът бе лишен от войнските си звания и награди, след като срещу него тръгна граждански процес от млада жена, която твърди, че е била подмамена да прави секс с него от педофилския кръг на Джефри Епстийн и Гилейн Максуел. 

Шарлот Бригс разказва, че след развода си със Сара Фъргюсън принц Андрю се върнал в двореца и се настанил на етажа, където навремето били стаите на децата на кралицата.

Никой от персонала не искал да го обслужва заради капризите и склонността му да ругае грубо и нецензурно обслужващия персонал. Шарлот Бригс била само на 21 години и като новобранец в двореца я натирили да го обслужва.

Веднъж принцът я докарал до сълзи, след като забелязал, че една педя от завесата в стаята му е дръпната. 

Младото момиче било засипано по вътрешния телефон с ругатни и обиди. 

„Трябваше веднага да облека вечерната си униформа и да изкача 4 етажа, за да дръпна 10 сантиметра от една завеса! А принцът през цялото време бе на метър от нея и не си мръдна пръста да извърши това елементарно действие”, разказва Шарлот Бригс. 

Тя обяснява и за други странности на Андрю. Макар да били минали години от развода му със Сара Фъргюсън, той още държал в гардероба си нейната сватбена рокля. А на бюрото му била нейната пудриера. 

„Принц Андрю може да е герой от войната за Фолкландските острови, но не може да направи нищо сам”, казва Бригс.

В същото време тя е възхитена от братята на Андрю – принц Чарлз и принц Едуард. Те винаги се държали безупречно с персонала.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?