1553

Президентът Радев се разписа в книгата за съболезнования към Кралицата СНИМКИ

Президентът Румен Радев пристигна в Лондон за погребението на кралица Елизабет Втора, което ще се проведе утре. Българският държавен глава се подписа в книгата за съболезнования за Нейно величество, съобщава БНТ.

"Кралица Елизабет Втора управлява с достойнство и сила на духа, превръщайки се в устойчив символ на благородни добродетели в нашата турбулентна епоха. Винаги ще ценя дълбоко времето, прекарано с нея, благословена с мъдрост и способна да пренася по удивителен начин уроците от миналото през съвремието ни към бъдещето.

Дори в смъртта си Нейно Величество продължава да ни обединява, не само нейните сънародници, които чакат с дни, за да отдадат почит на кралицата, но също и целият свят - с масовото присъствие на световни лидери тук за церемонията.", заяви президентът Румен Радев след като остави своя съболезнователен адрес.

Церемонията, насрочена за утре, се очертава да се превърне в едно събитията, събрали на едно място най-много държавни лидери от целия свят. В Лондон българският президент е придружен от съпругата си Десислава Радева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ОТ КОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ

ОТ КОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ

19.09.2022 | 08:23

ГО ПРИДРУЖАВАТ ДА ВИДИМЕ РЕПОРТАЖА? БЪЛГАРСКИ Б О К Л У Ц И !

Отговори
1 0
Отвратен

Отвратен

18.09.2022 | 22:45

Лицемер нещастен, унищожи страната.

Отговори
9 4
Направи тих приврат и дойде глада

Направи тих приврат и дойде глада

18.09.2022 | 22:44

Какво прави юмручето там. Жалко и грозно, то разби държавата, докара глад, престъпност, мигранти и продължава с хаоса за да управлява. Невиждано нагло и впито във властта същество.

Отговори
8 4

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?